“BEN ÇANAKKALE KADINIYIM. KARARLIYIM.

ÇANAKKALE RUHU İLE, HİZMET YOLUNDAYIM”

Cumhur İttifakı adayı Jülide İskenderoğlu; “Şehitler coğrafyasına, hizmetlerim ile anılmak istiyorum” diyerek,  hedefini açıkladı.

Her Türk evladının, Çanakkale’ye borcu olduğunu savunan İskenderoğlu. seçmen ile yüz yüze, el ele her temasında şu mesajı veriyor; 

“109 yıl evvel, gözünü kırpmadan, Vatan ve Millet, Ezan ve Bayrak için şehadete koşan Çanakkale Aslanlarına olan vefa borcumuzu, bu topraklara kalıcı ve anılır izler bırakarak ödeyebiliriz.

Çanakkale’ye hizmet etmek demek, kahraman ecdada hizmet etmek felsefiyle, bu yola baş koyduk. Gelecekte hizmetlerim ile anılmak tek hedefim”

ÇAT KAPI PROJELERİNİ ANLATIYOR….

Sokakta sıkmadık el, öpmedik ana eli bırakmayan, apartman ziyaretlerin çat kapı yapan İskenderoğlu;

“Bu kenti yarınlara hazırlamalıyız. Ben Çanakkale kadınıyım, karar verdim mi doğru bildiğimin arkasında yürürüm.  Şimdi de bu memlekete hizmet etmek için çok kararlıyım” vurgusu yapıyor.

------------------------------

EZBER BOZAN SİYASET

YÜZ YÜZE, EL ELE…

------------------------------

Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, “Hizmet yolunda, ölmek var, dönmek yok” diyerek ant içti.

Seçim çalışmalarını, seçmen ile yüz yüze el ele halde yürüten, projelerini Çanakkalelilere tek tek anlattığı gözlenen İskenderoğlu, sokakta sıkmadık el, öpmedik ana eli bırakmıyorn,, apartman ziyaretlerini ise  çat kap yapıyor.

Çanakkalelilere her fırsatta; “Bu kenti yarınlara hazırlamalıyız. Ben Çanakkale kadınıyım, karar verdim mi doğru bildiğimin arkasında yürürüm.  Şimdi de bu memlekete hizmet etmek için çok kararlıyım” vurgusu yapıyor.

Cumhur İttifakı adayı Jülide İskenderoğlu; “Şehitler coğrafyasına, hizmetlerim ile anılmak istiyorum” diyerek,  hedefini açıkladı.

Her Türk evladının, Çanakkale’ye borcu olduğunu savunan İskenderoğlu, seçmen ile yüz yüze, el ele her temasında şu mesajı veriyor; 

“109 yıl evvel, gözünü kırpmadan, Vatan ve Millet, Ezan ve Bayrak için şehadete koşan Çanakkale Aslanlarına olan vefa borcumuzu, bu topraklara kalıcı ve anılır izler bırakarak ödeyebiliriz.

Çanakkale’ye hizmet etmek demek, kahraman ecdada hizmet etmek felsefiyle, bu yola baş koyduk. Gelecekte hizmetlerim ile anılmak tek hedefim.”

Saha çalışmaları ve esnaf ziyaretlerine ilişkin VİTAMİN’ e konuşan İskenderoğlu;

“Çanakkale insanıyla sohbet etmek dahi çok keyifli. Projelerimizi beğenip, ufku arttıracak yorumları ile hizmet oylundaki heyecanımızı arttıran her bir insanımıza layık olmak için daha çok çalışacağız, daha çok, hizmet üreteceğiz”  ifadelerini kullandı.

Seçi çalışmaları kapsamında, seçmene çok çarpıcı bir söz veren İskenderoğlu; ”Belediye Başkanlığımda Çanakkale’den hiç ayrılmayacağım.” diyerek, sözlerini şöyle sürdürüyor:
 “Hemşehrilerimle birlikte Çanakkale Merkeze hizmet edeceğim inşallah.   21 Yıldır siyaset yapıyorum ve bu sokaklardayım.  21 yıldır sadece Çanakkale Merkezin değil, Biga’nın, Çan’ın, Lapseki’nin,   kısacası tüm ilçelerin sorunlarını, kendi sorunlarım kabul ettim, çözüm ürettim.

Elbette ki ‘hizmetin siyaseti olmaz’. Ben hizmet ederken Milletvekilliğimde olduğu gibi,  Belediye Başkanlığımda da,  oy veren vermeyen noktasında,  ayrım gözetmeksizin, tüm hemşehrilerime hizmet edeceğim. Bunu için ant içtim”

Seçmen ile yüz yüze; el ele propaganda çalışmaları sırasında; Çanakkale’nin geleceğe,  Büyükşehir gibi hazırlanması gerektiğini her fırsatta vurguladığı gözlenen İskenderoğlu;

“Ne Çan’ı Çanakkale’den ayırabiliriz,  ne de Biga’ yı. Ne Ezine’siz,  Ayvacık’ sız, Bayramiç’ siz Çanakkale olur, ne de Eceabat’ sız, Gelibolu’ suz bir Çanakkale. Tüm ilçeleri ile, bir dünya kentidir çünkü Çanakkale.” söylemine imza atıyor.

“İlk iş, bu üçlü sorun olmaktan çıkacak

Ulaşım, Otopark, Çöp…”

İskenderoğlu propaganda çalışmaları sırasında,   Çanakkale’nin sorunlarına değinip, göreve gelir gelmez üç başlıkta sıralanan Ulaşım, Otopark ve Çöp sorununun çözüleceğini belirtiyor.

 SÖZÜM SÖZ; “Ben Yaptım Oldu Anlayışı Olmayacak”

Sahada, seçmene verdiği mesajları hayli dikkat çeken türden olan Cumhur İttifakı adayı Jülide İskenderoğlu;  “Belediye meclisi üyelerimiz ile birlikte bu şehrin şehri emini olacağız. 

Hepsi birer belediye başkanı kalitesinde olan bir ekibe sahibiz.

Doktor, mimar, mühendis, iş insanı, sigortacı, balıkçı, öğrencimiz, pazarcımız var.  

Çanakkale Mozaiğini oluşturmuş bir ekibiz kısacası. SÖZÜM SÖZ; ‘Ben Yaptım Oldu Anlayışı Olmayacak’ ” sözünü, temas ettiği her Çanakkaleliye veriyor.

Cuma Deren