Genç seçmen öğrenci Ayşe’ye, eli öpülesi Fatma teyzeye, tek bir söz verdiği gözlenen Belediye Başkan adayı Jülide İskenderoğlu’ nun, yüksek sesle haykırdığı söylemi şu oldu;  “Kazanan Çanakkale Olacak”

Çanakkalelilere dobra dobra sordu;

“DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ?”

Sandığa sayılı günler kala, Belediye Başkan adaylarının sahadaki propaganda çalışmaları giderek artıyor. Sokakta Çanakkalelilere,  Zafer kutlamalarında Devlet Erkanına Şehitler coğrafyasını kucaklayacak projelerini tanıtan İskenderoğlu’nun, ‘tam destek’ yanında, ‘tam’ da not aldığı gözleniyor.

Çanakkale’nin tek kadın Belediye Başkan adayı AK Partili İskenderoğlu’nun, başta bir anne olarak, ev kadınlarının günlük yaşamlarını kolaylaştıracak projelere odaklandığı biliniyor.

Önceki gün, 18 Mart Deniz Zaferi kutlamaları için şehre gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Çanakkale için hazırladığı projeleri sunan İskenderoğlu’nun, ‘tam destek’ sözü aldığı öğrenildi.  İskenderoğlu ‘nun ‘Kadın ve Kültür Turizm’ içerikle projelerine, Deniz Zaferi kutlama törenlerine katılan,  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yanı sıra, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’dan da ‘tam destek’ sözü verildiği edinilen bilgilerden.

--------------------------------------------

‘KADIN’ ODAKLI PROJELERİ,

TEKE TEK ANLATIYOR…

“SAHURDA ÖĞRENCİ AYŞE’YE, SOKAKTA ELİ ÖPÜLESİ FATMA TEYZEYE”

----------------------------------------

AK Partili eski vekil, Çanakkale Merkez ilçe Belediye başkan adayı Jülide İskenderoğlu,  siyaset kamuoyunca bilinen, ezber bozan samimi tavırlarını, sahaya da ayrı bir yansıttı.

Küçükle kucaklaşıp, büyükle sarmaş dolaş olan, ‘kadın’ denilince;  adeta akan suları durduracak projelerini, teke tek şekilde, heyecan içinde seçmene anlatmaya başladığı gözleniyor.

Sandığa sayılı günler kala, Belediye Başkan adaylarının sahadaki propaganda çalışmaları giderek artıyor.

Sokakta Çanakkalelilere,  Zafer kutlamalarında Devlet Erkanına Şehitler coğrafyasını kucaklayacak projelerini tanıtan İskenderoğlu’nun, ‘tam destek’ yanında, ‘tam’ da not aldığı gözlendi..

Çanakkale’nin tek kadın Belediye Başkan adayı AK Partili İskenderoğlu’nun, başta bir anne olarak, ev kadınlarının günlük yaşamlarını kolaylaştıracak projelere odaklandığı biliniyor.

‘KADIN’ ODAKLI PROJELERE,

REİS’DEN, TAM DESTEK

Önceki gün, 18 Mart Deniz Zaferi kutlamaları için şehre gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Çanakkale için hazırladığı projeleri sunan İskenderoğlu’nun, ‘tam destek’ sözü aldığı öğrenildi.  İskenderoğlu ‘nun ‘Kadın ve Kültür Turizm’ içerikle projelerine, Deniz Zaferi kutlama törenlerine katılan,  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yanı sıra, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’dan da ‘tam destek’ sözü verildiği edinilen bilgilerden.

AK Partili Belediye Başkan adayı İskenderoğlu, “Şehri sokak sokak adımlıyorum. Güleryüz ve samimiyetin yanında, gerçekçi proje ve hedeflerimizi de anlatmaya devam ediyorum.

Esnafımızın güçlü olması demek, şehrimizin de güçlü olması demek.

Birlikte, el ele vererek şehrimizi daha müreffeh, esnafımızı daha güçlü bir geleceğe taşıyacağız.” diyerek, her fırsatta, seçmene şu mesajı veriyor; ““Kazanan Çanakkale Olacak”

İskenderoğlu’na, önceki günlerde Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’ de, öğrencilerle sahur buluşmasında eşlik etmişti.  İskenderoğlu burada yaptığı konuşmasında; “Şehrimize büyük bir güç katan üniversite öğrencilerimizle sahur programında bir araya geldik. Onlar sordu biz cevapladık.

Daha iyi ve verimli bir şehir- akademi işbirliğine dair düşüncelerimizi, projelerimizi anlatıp enerjilerine ortak olduk. Genç ve dinamik bir şehir için birlikte çalışacağız.” sözünü vermişti.

Projelerini, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da iletti.  İskenderoğlu; ”Projelerimizi Sayın Cumhurbaşkanımıza ve ilgili Bakanlarımıza sunduk, tam destek aldık.” müjdesini kamuoyuna verir iken, hayli çarpıcı şu sorusunu dile getirdi: “Değişime hazır mısın Çanakkale?”

Cuma Deren