Türkiye’nin en büyük beldesi Kepez’ in, AK Partili Belediye Başkan adayı Cüneyt Aksu, Kadın ve Gençlik Kollarının önemini dikkat çekti.

Kepezli AK Kadınlar ve AK Gençler ile bir araya gelip, seçim sürecindeki önemlerine dikkat çeken Belediye Başkan adayı Aksu, “Kepez’e sayenizde AK belediyecilik gelecek, sorunlar sevgi ile çözülecek” dedi.

En büyük beldenin, ‘en büyük sorunu’ olarak yıllardır çözülemeyen içme suyu probleminin, en başta kadınları çileden çıkardığını belirten Aksu;

“Kepez kadını, çeşmeden akan su ile ne çay demleyebiliyor, ne de yemek tenceresini kaynatabiliyor.

Sabah kalkınca, maaile yüzler bile yıkanamıyor. Mevcut yönetim gidecek, Kepezlilere yaşama sevinci gelecek.” çıkışına imza attı.

-----------------------------

AK PARTİLİ AKSU, ÖZET GEÇTİ;

“SAYELERİNDE, MUSLUKLARA KÜSTÜK”

---------------------------

AK Partili Başkan adayı Cüneyt Aksu, Türkiye’nin en büyük beldesinin, çare bulunmaz hale gelen su sorununa dikkat çekti. Büyük harflerle konuşan Aksu; “SU SORUNUNU, EN İYİ KEPEZ KADINI BİLİYOR. YÜZ YIKANMAZ, TENCERE KAYNATILMAZ” dedi.

Hayatı çekilmez hale getiren su sorununun, AK Belediyecilik ile sonlanacağını savunan Belediye Başkan adayı Cüneyt Aksu; ”Sayelerinde musluklara küstük. Çeşmelerden akan, sağlığımızı büyük ölçüde tehdit eden, ne içilebilen, ne de yüz yıkanabilen bulanık su, acı kaderimiz olmamalı.” diyerek sesini yükseltti.

Seçim sürecinde Kadın Kollarının önemine değinen ve hafta sonu AK kadınlar ile bir araya gelip, sahada yapılan propaganda çalışmalarında, Kepezlilere, hayatı çekilmez hale getiren su sorununu, en iyi AK kadınların anlatacağını belirten Belediye Başkan adayı Cüneyt Aksu;

“Bu yönetim geldiğinde, İçme suyumuz vardı, kireçliydi., Ya şimdi? Evlerimizde duş alamaz olduk, Yemeklerimizde kullanamaz olduk. Sayelerinde yüzümüzü yıkayamaz, çay demleyemez olduk. Sorunu çözmek için, çözümsüzlük üreten bu yönetimi göndermek gerek.

Bizler iyi çalışırsak, Kepez’ ı dertlerinden kurtarırız. Yaşanılabilir Kepez için bizlere iş düşüyor.

Bu güne geline dek geçen süreyi kafamızda yorumlayalım. Neler vaat ettiler, ne yaptılar? Bunu hatırlamak ve Kepezlilere hatırlatmak gerekiyor.” İfadelerini kullandı.

Musluktan akan su sayesinde, sağlık açısından da sorunlar yaşandığını anlatan Aksu;

“Mevcut Belediye Yönetimi sayesinde, analarımız, bacılarımız, eşlerimiz, ne çay delmeyebiliyor, ne de yemek pişirebiliyor. Musluktan akan suyu, ev temizliğinde bile kullanamaz olmuşsak, sayelerinde” vurgusu yaptı.

AK Parti Merkez ilçe Başkanı Aynur Yavaş ‘ ın da katılımıyla, Kepez Kadın ve Gençlik Kolları ile mangal partisi düzenleyen, Türkiye’nin en büyük beldesi Kepez’ in, AK Partili belediye bakan adayı Cüneyt Aksu;

“Kepez halkının yaşadığı sıkıntı ve sorunlar ortada. Hep birlikte çalışıp, seçimi kazanacağız, sorunları bir daha gün yüzüne çıkmayacak şekilde, AK belediyecilik sayesinde çözeceğiz evelallah.  

Yürüdüğümüz bu yolda, gençlerimizin emekleri yadsınamaz. Gelecek gençlerimizin elinde.

31 Mart’tan sonra da onları bırakmadan, onlar için de çok güzel planlarımız var.

Gençlerimiz geleceğin teminatı olarak görüyoruz. Gençlerimize daha çok yaşanabilir bir Kepez için çalışacağız. Gençlerimizin motive olması için düzenlediğimiz mangal etkinliğimizi düzenledik.” Diye konuştu.

Cuma Deren