Daha önce millet bahçesi, kapalı Pazar yeri, hayvan barınağı, düğün salonu gibi bir çok projeyi Lapseki’ye  kazandıran Başkan Yılmaz vites yükselterek sosyal konut, Lapseki AVM, kapalı yüzme havuzu, gibi bir çok proje ile 3. Dönem için seçmen karşısında. İki dönemde Lapseki’ye olmaz denilen eserler kazandırarak Lapseki’yi parlatan i Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, 20 Şubat’ta tamamlanan kesin liste ile AK Parti Genel Merkezi tarafından yeniden Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.  Geçtiğimiz iki dönemde ‘Hayal’ denilen projeleri hayata geçiren Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Eyüp Yılmaz, ustalık eseri projelerini düzenlediği toplantı ile tanıttı.  Çınaraltı Meydanı'nda düzenlenen  Toplantıya AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Lapseki Belediye Başkanı ve AK Parti Lapseki Belediye Başkan Adayı Eyüp Yılmaz, AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Hasan Engin, İl Genel ve Belediye Meclisi Üyesi Adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda bir açıklama yapan Başkan Yılmaz, "31 Mart akşamı Lapseki’de yeniden tarih yazacağız inşallah. Bugün tanıtımını yaptığımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımızla, gerçekleştireceğimiz projelerle Lapseki’mizi Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Gerçek Belediyecilik vizyonu ile yeniden buluşturacağız" dedi.

 Yeniden Başaracağız

Belediye Başkanı ve AK Parti Lapseki Belediye Başkan Adayı Eyüp Yılmaz "Bugün büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleştirdiğimiz; aday tanıtım ve proje tanıtım toplantımıza katılan tüm gönüldaşlarımıza Şükran’larımı sunuyorum. Hep birlikte yeniden başaracağız. 31 Mart akşamı Lapseki’de yeniden tarih yazacağız inşallah. Bugün tanıtımını yaptığımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımızla, gerçekleştireceğimiz projelerle Lapseki’mizi Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Gerçek Belediyecilik vizyonu ile yeniden buluşturacağız. Yoğun katılımla gerçekleştirdiğimiz toplantımızda bizleri yalnız bırakmayan AK Parti İl Başkanımız Naim Makas ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, AK Parti İlçe Başkanımıza, Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatımıza, Dava Arkaşlarımıza ve Tüm Hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıda Başkan Yılmaz, projelerinin tanıtımını yaptı. Başkan Yılmaz tarafından tanıtılan Hal Projesi, Kapalı Yüzme Havuzu, Lapseki AVM, Sosyal Konut Projesi, Çarşı Meydan Düzenleme Projesi, Sosyal Hizmet Binası Projesi, Şehitlik Müzesi, Trekking Parkuru, Yaşlı Bakım Evi gibi bir çok proje, vatandaşlar arasında heyecan yarattı. Başkan Yılmaz'ın projelerinin tanıtımının ardından sahneye çağrılan Belediye Meclisi Adayları Filiz Teoman, Saffet Sargut, Zeliha Ayverdi İsmailoğlu, Hakan Genç, Mustafa Çınar, Kani Mıstık, Burhan Kaya, Metin Güven, Ilgaz Yalçın, Haktan Özdemir ile İl Genel Meclisi Adayları Halil Özer, Murat Gürşen ve Fatih Günal tanıtıldı.

 

Şerife Erdem