AK Parti’ de, teşkilatların ve siyaset kamuoyunun merakla beklediği, ilçe ve Belde Belediye Başkan adaylarının tanıtım toplantısında, Milletvekili Ayhan Gider’ in verdiği okkalı mesajların yankıları süre dursun, görkemli tanıtım toplantısına katılan bazı partililerin gördüğü bir manzara karşısında kullandığı ifade, düne damga vurdu.

 PANKARTI OKUYAN, YORUMU PATLATTI;

 “TANITIM GÖRKEMLİ, ANLATIM YETERSİZ,  KİMİN İL BAKANLIĞI?”

 Aday tanıtım toplatışında, hayli net sözlerle teşkilatlara seslenen AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider; “Makam mevkii koşturmak, oturduğu koltuktan kalktığı zaman şımarık çocuk gibi yerleri tekmelemek CHP’nin geleneğidir. Bizde ben yok biz varız. Sizlerden bir ricam var. Biz tüm belediyeleri kazanmak zorundayız.

 Tüm belediyeler AK Parti’ye lazım olduğu için değil, tüm belediyelere AK Parti lazım olduğu için biz buraları kazanmak zorundayız.” demişti. 

PANKARTI GÖRENDE, AYNI SORU;

“YANLIŞ YERE Mİ GELDİK?”

 Katılımcıları, tanıtımın yapılacağı Merkezin girişinde karşılayan, Parti ismi bulunmasa da, İl Başkanlığı anlatımı olan pankartı görenlerin, şu soruya yanıt aradığı gözlendi;   “Yanlış yere mi geldik?”

 --------------------------------

 TEŞKİLATLAR, AK VEKİLİN VERDİĞİ MESAJI ALDI

 ‘O PANKART’ AKILLARDA AYRI BİR KALDI!?!...

 --------------------------------

 Aday tanıtım toplantısında dile geldiği gözlenen o soru, Çanakkale’ nin siyaset gündemine adeta damga vurdu.

 Ak parti teşkilatlarının, Milletvekili Ayhan Gider’ in tanıtım toplantısında ses getiren okkalı mesajını uzun süre alkışladı. Kendilerini tanıtım toplantısının yapıldığı merkezin girişinde karşılayan pankarta ise ayrı b.ir takılı kaldığı gözlendi.

 İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde gerçekleşen aday tanıtım törenine, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, il ve ilçe teşkilatları, tüm belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katılmıştı.

 AK Parti’ de, teşkilatların ve siyaset kamuoyunun merakla beklediği, ilçe ve Belde Belediye Başkan adaylarının tanıtım toplantısında, Milletvekili Ayhan Gider’ in verdiği okkalı mesajların yankıları süre dursun, görkemli tanıtım toplantısına katılan bazı partililerin gördüğü bir manzara karşısında kullandığı ifade, dün de en konuşulan oldu.

 “Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Gerçek Belediyecilik” sloganları atılan tanıtım töreninde, Çanakkale Milletvekili Gider teşkilatlara seslenip, okkalı bir çıkışa imza atmıştı.

 TEŞKİLATLAR, GİDER’İN VERDİĞİ MESAJI ALDI

 ‘O PANKART’ AKILLARDA AYRI BİR KALDI!?!...

 Aday tanıtım toplatışında, hayli net sözlerle teşkilatlara seslenen AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider; “Makam mevkii koşturmak, oturduğu koltuktan kalktığı zaman şımarık çocuk gibi yerleri tekmelemek CHP’nin geleneğidir.Bizde ben yok biz varız. Sizlerden bir ricam var. Biz tüm belediyeleri kazanmak zorundayız.

 Tüm belediyeler AK Parti’ye lazım olduğu için değil, tüm belediyelere AK Parti lazım olduğu için biz buraları kazanmak zorundayız.” demişti.

 PANKARTI GÖRENDE, AYNI SORU; “YANLIŞ YERE Mİ GELDİK?” 

Katılımcıları, tanıtımın yapılacağı Merkezin girişinde karşılayan, Parti ismi bulunmasa da, İl Başkanlığı anlatımı olan pankartı görenlerin, şu soruya dün de yanıt aradığı gözlendi;   “Yanlış yere mi geldik?” 

Erdem Sürek