Küpeli, akıllara gelecek; “Neden Çanakkale sorusuna ?” sosyal medyasından yanıt verdi. Şöyle dedi;

“Türk tarihimize büyük bir destan yazan, Anadolu topraklarının ve boğazların Türk hakimiyetinde kalmasını sağlayan şehrimiz Çanakkale’de olacağız. Bölge illerimizin de katılacağı toplantımızda ‘Kıratın şahlanması’ için söz vereceğiz..”

--------------------------------------   

GENEL BAŞKANLIK YARIŞINI

ÇANAKKALE’ DEN BAŞLATIYOR…

--------------------------------------

Demokrat Parti (DP) Genel başkan adayı Cenk Küpeli, Kıratı şahlandırma sözünü Çanakkale’den verecek.

Yeni yılın yeni haftasında, Çanakkaleli Demokratlarla bulaşacak olan DP Genel başkan adayı Cenk Küpeli, “Türk tarihimize büyük bir destan yazan, Anadolu topraklarının ve boğazların Türk hakimiyetinde kalmasını sağlayan şehrimiz Çanakkale’de olacağız. Bölge illerimizin de katılacağı toplantımızda ‘Kıratın şahlanması’ için söz vereceğiz” dedi.

Şepitler diyarına, Cumhuriyetin ‘ön sözü’ nün yazıldığı topraklara yapacağı ziyareti sosyal medyasından duyuran Küpeli,  Çanakkaleli demokratlara seslendi;  “Değerli Demokratlar, Sizlerin coşkusu, umutlu bakışları ve başarı özlemi benim gücüme güç katıyor.” ifadelerini kullandı.

Küpeli, akıllara gelecek ; ‘neden Çanakkale?’ sorusuna da yanıt verdi şöyle dedi,
“Yeni yılın ilk haftasında Türk tarihimize büyük bir destan yazan, Anadolu topraklarının ve boğazların Türk hakimiyetinde kalmasını sağlayan şehrimiz Çanakkale’de olacağız. Bölge illerimizin de katılacağı toplantımızda ‘Kıratın şahlanması’ için söz vereceğiz.”

Kongre öncesi, Antalya, Bursa, Şırnak ve Adana’da ziyaret programların düzenleyeceğini duyuran DP Genel Bakan adayı Küpeli,

“Bizler için en önemli gün olan 7 Ocak’ta da partimize büyük emekleri olan, partimizin duayenleri ile buluşma gerçekleştireceğiz.

Senelerdir unutulan, yok sayılan ama aslında Demokrat Parti’nin asıl sahipleri olan önemli isimlerimiz ile partimizin kuruluş yıl dönümünde, Ankara’da bir araya gelerek tüm milletimize merkez sağın adresinin ‘Demokrat Parti’ olduğunu hatırlatacağız.

 

Partimizi 12 senedir %0.2-0.4’lük “başarısızlık kıskacında tutan” bu anlayışa inat, herkesin partimizi terk ettiği bir dönemde, bizler 77 yıllık geleneğimize yakışır şekilde, tüm gücümüzle mücadele edeceğiz.

Milletimiz, seçimlerde “Kıratı görmeyi” özledi!

1-2 milletvekilliği için partimizi başka partilerin eteğine saklamadan, eski günlerdeki gibi; köylümüzün, emeklimizin, işçimizin, gencimizin, kadınımızın ve tüm milletimizin yanında olarak, gönüllerini alarak başaracağız.

Evet Demokratlar; partimize ve partinize sahip çıkma zamanı.  ‘Hiç olmadığı kadar Demokrat Parti’nin sizlere ihtiyacı var.‘

El ele verelim, kırgınlıkları bir kenara bırakalım ve partimizi bu hale getirenleri değiştirip, partimizi eski başarılı günlerine kavuşturalım!” ifadelerini kulandı.

Cuma Deren