Son derece titiz bir çalışmanın sonucunda; 'Altın Vuruş' dedirten bir operasyona imza atan Çanakkale Polisi'nin, Uyuşturucu imalatı ve ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına aldığı kişilerden elde ettiği uyuşturucu maddenin, piyasa değerinin 5 Milyon lira olduğu öğrenildi.

 4 ZEHİR TACİRİ TUTUKLANDI

Geçtiğimiz pazar günü, fiziki ve teknik takip sonucunda elde edilen veriler ışğında saptanan adreslere baskın veren Narko Tim, 10 şüpheliyi göz altına amıştı.

Zanlılardan biri, ifadesinni ardından salıverilhmişti. 9 zanlı adli makamlara seck edilmişti. 4 kişinin tutaklanıp cezaevini boylaıdğı başarılı operayonun kamuyondaki yankılarının dün gün boyu sürdüğü gözlendi.

Sokakları uyuşturucuya boğma hedefinde olduğu belirlenen zehir tacirlerinin, hedef kitle olarak da gençliği seçtiği alınan bilgilerden.

---------------------------------------------

OPERASYON DEYİP GEÇMEMEK GEREK

5 MİYONLUK UYUŞTURUCU ELYE GEÇTİ

---------------------------------------------

Zehir tacirleri; GENÇLİĞİ ZEHİRLEYECEKTİ.. Narko Tim,buna izin vermedi.

Çanakkale’de başarılı bir operasyona imza atan Narko Tim, piyase edğeri 5 milyon liralık uyuşturucuyu böylelikle ele geçirdi. Operasyon sonucu,  4 zanlı tutuklandı ve cezaevini boyladı.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir süredir takipe abdığı şebekeyi, hayli titiz bir çalışma sonucundra sobeledi.

Fiziki ve teknik takip sonucu belirlenen hedef adrreslere, geçitğmiiz pazar günü, hpeş hpeşe   baskınlar verildi.

İl merkezi ve ilçelerinde uyuşturucu madde satışı yapan ve kullanan şahıslara yönelik düzenlenen operasyon szonucunda gözaltına alaanlardan 4'ü tutuklandı.

Operasyonun tüyler ürperten detayları ise, işitene yok artık dedirtti.

Zehir tacirleri, piyasa değeri 5 milyon lira olduğ ubelirlenen uyuşturucu ile, adeta sokkaları uyuşturucuya boğacaktı, hedef kitleleri ise gençlikti.

Operasyon sonucunda ele geçirilen uyuşturucu maddelerinin piyasa değerinin 5 milyon TL olduğu bilgisinden haberdar olan Çanakkalellier; "İyi ki Narko Tim var" demekten kendini alamadı.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il merkezi ve ilçelerinde uyuşturucu madde satışı yapan ve kullanan şahıslara yönelik operasyon, geçtiğmiz pazarg ünü düzenlenmişti.

Operasyonda 10 şüpheli gözaltına alınmış, Şüphelilerden 546,98 gram sentetik cannabinoid hammaddesi, 34 sentetik ecza, 1,56 gram skunk, 1 hassas terazi, uyuşturucu madde imalatında kullanıldığı değerlendirilen 2.880 gram ağırlığında madde ile uyuşturucu imalatında kullanıldığı değerlendirilen 2 litre aseton elde edilmişti.

Hedef adreslere verilen baskınlarda ayrıca; 4 ruhsatsız tabanca,  202 tabanca fişeği  yanı sıra, 2 av tüfeği ele geçirilmişti.

Emniyetteki işlemlerinin ardından 10 şüpheliden 1’i ifadesinin ardından serbest kalmış,9 şüpheli ise işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti.

Şüphelilerden 2’sü savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest kalır iken, 7 şüpheli ise savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmişlerdi

3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

 4 'ü ise tutuklanarak Çanakkale Kapalı Ceza ve İnfaz kurumuna gönderildi.

Erdem Sürek