Çanakkale Valiliği, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü duyurdu. “İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şubesi’nce geçekleştirilen operasyon ile çökertilen örgütün, Yargı karşısında hesaba çekildiğini.”

UZUN SOLUKLU TAKİP, PLANLI OPERASYON GETİRDİ

Valilik açıklamasında, detaylar verildi,  Merkez ve İlçelerinde; ‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurma’,  Birden fazla kişi tarafından birlikte nitelikli yağma’, ‘Tefecilik’, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘ Suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama’ suçları şüphesiyle, ‘Hijyen’ adı konulan operasyon sonucu 14 zanlının kıskıvrak edildiği bilgisi, kamuoyu ile paylaşıldı.

10 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI…

Geçtiğimiz Perşembe günü,  adli makamlara mevcutlu olarak sevk edilen şüphelilerden; ‘Z.K.Ö., C.Ö., İ.T., M.D., S.D. A.A.F.C. M.İ. S.Ç. E.Ç. isimli 10 şüpheli şahıs sevk edildiği mahkemece tutuklandı, cezaevine konuldu.

MAHKEME, EL KOYMA TALEBİNİ DEĞERLENDİRİYOR..

Edinilen bilgiye göre; işlendiği ileri sürülen suçlardan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama suçuna ilişkin; 11 şahsın taşınır - taşınmaz mal varlığı ve hesaplarına, ayrıca; 5 şahsa ait 8 şirketin hesaplarına elkonulması talebinin, ilgili mahkeme tarafından değerlendirildiği öğrenildi.

----------------------------------

ADIM ADIM TAKİP SONUCU,

HİJYEN OPERASYONU!...

---------------------------------

Vatandaşı yıldıran, türlü türlü suçlar işlediği tespit edilen örgütlü faaliyete, Çanakkale polisi ‘DUR’ dedi..

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nce başlatılan projeli çalışma sonucu, ‘Hijyen’ adı verilen kapsamlı operasyon gerçekleştirildi.

Çanakkale il merkezi başta, Biga, Çan ve Ezine ilçelerinde faaliyet gösterdiği saptanan, Suç işlemek amacıyla örgüt kurduğu iddia edilen 14 şüpheli, Adı: Hijyen konulan operasyon sonucu çökertildi.

Çanakkale Valiliği, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü duyurdu. İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şubesi’nce geçekleştirilen operasyon ile çökertilen örgütün, Yargı karşısında hesaba çekildiğini.

ASAYİŞ ŞUBESİ, AKLANMAYA ÇALIŞILAN SUÇ GELİRİNİ DE BELİRLEDİ

Valilik açıklamasında, detaylar verildi,  Merkez ve İlçelerinde; ‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurma’,  Birden fazla kişi tarafından birlikte nitelikli yağma’, ‘Tefecilik’, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘ Suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama’ suçları şüphesiyle, ‘Hijyen’ adı konulan operasyon sonucu 14 zanlının kıskıvrak edildiği bilgisi, kamuoyu ile paylaşıldı.

21 ADRESE, EŞ ZAMANLI BASKIN VERLİDİ..

 

Alınan bilgiye göre; Hijyen isimli operasyon kapsamında, 21 adrese eş zamanlı olarak şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacıyla baskılar düzenlendi.

ONLARCA POLİS, BİR ANDA…

 ‘HİJYEN’ operasyonuna onlarca polis katıldı.

Operasyon kapsamında:14 hedef şahıs yakalandı ve gözaltına alındı.

Şüpheli şahısların ikametlerinde, iş yerlerinde ve araçlarında yapılan aramalar sonucunda;

-3 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda fişek, delici - kesici ve yaralayıcı aletler ile farklı şahıslar adına kayıtlı çek, senet, tapu, araç ruhsatlarına ele geçti.

Geçtiğimiz Perşembe günü,  adli makamlara mevcutlu olarak sevk edilen şüphelilerden; ‘Z.K.Ö., C.Ö., İ.T., M.D., S.D. A.A.F.C. M.İ. S.Ç. E.Ç. isimli 10 şüpheli şahıs sevk edildiği mahkemece tutuklandı, cezaevine konuldu.

MAHKEME, EL KOYMA TALEBİNİ DEĞERLENDİRİYOR..

Edinilen bilgiye göre; işlendiği ileri sürülen suçlardan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama suçuna ilişkin; 11 şahsın taşınır - taşınmaz mal varlığı ve hesaplarına, ayrıca; 5 şahsa ait 8 şirketin hesaplarına elkonulması talebinin, ilgili mahkeme tarafından değerlendirildiği öğrenildi.

Erdem Sürek