Silahlı terör örgütlerin propagandasını internet üzerinden yaptığı tespit edilen 4 kişi, Çanakkale’nin Ayvacık, Balıkesir’ in Edremit ve Karesi ilçelerinde ikamet ettikleri adreslerde kıskıvrak yakalandı.

SEN MİSİN TERÖR ÖRGÜTÜNÜ ÖVEN

HER BİRİNE, TERS KELEPÇE

Sanal alemi, terör alemine çevirme çabası içine giren, terör örgütü sevici 4 kişinin, klavye şövalyeliği sadece birkaç saat sürdü.

İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüklerinin radarına takılan zanlılar, şafak vakti operasyonunda, TEM şubesi ekiplerini karşılarında görünce dona kaldılar.

-----------------------------------------

 TERÖR SEVİCİLER, BUNU DA YAPTI

“SANAL ALEMDE, TERÖR PROPAGANDASI”

------------------------------------------

Törer sevicilerin klavye şövalyeliği, sadece saatler sürdü. İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi Müdürlüklerini radarına takılan 4 kişi, şafak operasyonu ile enselendi.

SANAL ALEMİ,TERÖR ALEMİNE ÇEVİRME ÇABASINA, POLİS TOKADI…

Çanakkale ve Balıkesir Polisi, DHKP/C, TKP/ML, THKP/C, THKO ve DEV-YOL silahlı terör örgütlerinin eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yürüttüğü soruştura kapsamında, şafak vakti düğmeye bastı.

Detaylar, konu hakkındaki çalışmanın ilk ayağında yer alan Balıkesir’den geldi.

Balıkesir valiliği, Basın açıklaması ile şafak vakti gerçekleşen ve başarı ile sonuçlanan operasyon hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

Silahlı terör örgütlerin propagandasını internet üzerinden yaptığı tespit edilen 4 kişi, Çanakkale’nin Ayvacık, Balıkesir’ in ise Edremit ve Karesi ilçelerindeki ikamet ettikleri adreslerde kıskıvrak yakalandı.

SEN MİSİN TERÖR ÖRGÜTÜNÜ ÖVEN

HER BİRİNE, TERS KELEPÇE

Sanal alemi, terör alemine çevirme çabası içine giren, terör örgütü sevici 4 kişinin, deyim yerinde ise klavye şövalyeliği sadece birkaç saat sürdü.

İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüklerinin radarına takılan zanlılar, şafak vakti operasyonunda, TEM şube ekiplerini karşılarında görünce dona kaldılar.

Çanakkale'de ve Balıkesir’de., sanal alemde  yapıldığı belirlenen terör propagandası, düzenlenen şafak operasyonu ile son bul

Alınan bilgiye göre; sosyal medya platformları üzerinden silahlı terör örgütlerinin propagandasını yapan 4 kişi, eş zamanlı gerçekleşen şafak operasyonlu ile gözaltına alındı.

Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya platformları üzerinden yapıldığı tespit edilen propaganda çalışmasına düzenledikleri operasyon ile son verdi. 

Sanal alemde, sosyal medya platformları üzerinden silahlı terör örgütlerinin propagandasını yaptığı tespit edilen 4 kişi,  DHKP/C , TKP/ML, THKP/C, THKO ve DEV-YOL silahlı terör örgütlerine övgülerde yağdırıyorlardı.

Benzer eylem ve faaliyetlerin deşifre edilmesine yönelik olarak süren çalışma kapsamında;  Terörle Mücadele Şubesi ve İstihbarat Şube Müdürlüklerinin radarına takılan 4 kişi; Silahlı Terör Örgütlerinin sosyal medya paylaşım sitelerinde propagandasını yapmaya kalkışınca yakayı ele vermiş oldu.

Erdem Sürek