Vali İlhami Aktaş gerçekleştirdiği Eceabat ziyaretinde ilk olarak Eceabat Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakamlıkta Eceabat Kaymakamı Murat Çiçek ile bir süre görüşerek sohbet etti.  Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Eceabat’a atanan Murat Çiçek’e tekrardan hayırlı olması temennilerini ileten Vali İlhami Aktaş, görevinde başarılar diledi.  Vali Aktaş’a ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileten Eceabat Kaymakamı Murat Çiçek,  ilçenin genel durumu, yapılan çalışmalar, ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında Vali İlhami Aktaş’a bilgi verdi.

İlçe kaymakamlığı ziyaretinin ardından Vali İlhami Aktaş,  İlçe kurum müdürleri ile bir araya geldi. İlçe Kurum müdürlerinden ilçede yapılan çalışmalar ve faaliyetleri hakkında brifing alan Vali İlhami Aktaş, İlçe kurum müdürlerine çalışmalarında başarılar diledi. Ardından kaymakamlık hizmet birimlerini inceleyerek kaymakamlık personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Eceabat ziyaretleri kapsamında Eski hükümet konağını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Eceabat Kaymakamlığı Yarbay Mustafa Kemal Atatürk Karargahında incelemelerde bulanarak, Eceabat Kaymakamı Murat Çiçek’ten bilgi aldı. Ardından İlçe Emniyet Amirliği, Eceabat İlçe Jandarma Komutanlığı,  Rumeli Hamidiye Tabyalarını sırası ile ziyaret etti.

 

Haber Merkezi