Oda Başkanı Ecz. N. Jale Karaata ve yönetim kurulu üyeleri  dernek faaliyetleri ve çalışmaları    hakkında bilgiler verdiler.

Çanakkale Eczacılar Odası Başkanı ve yeni yönetimi sağlık kuruluşlarına yönelik gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz'ı makamında ziyaret ettiler. Karşılıklı sohbet havasında gerçekleştirilen ziyarete ilişkin bir açıklama yapan  ÇOMÜ Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz,  "Bizler hastalarımızın ilaca ulaşması, ilaç raporlarında yaşadıkları zorluklar konusunda hiç bir sorunla karşılaşmaması için, sağlık hizmeti sunumumuzda ve ilaç sektöründe özel bir öneme sahip siz eczacılarla çözüm odaklı her türlü işbirliğine hazırız. Böyle faydalı ziyaretlerin devamının gelmesini her zaman bekliyoruz” dedi.

Başhekim, ayrıca Hastanede yakın zamanda hizmet vermeye başlayan Tıbbi Merkezleri olan Diyaliz Ünitesi - Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi - Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite Merkezinde  yapılan işlem ve uygulamalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Oda Başkanı Ecz. N. Jale Karaata ise yaptığı değerlendirmede "Çabamız hastalarımızın ve halkımızın en yakın sağlık danışmanı olan eczanelerden olabildiğince faydalanmalarıdır. Gerek eczanelerimizden gerek hastanenizden insanların ilaca kolay ulaşması için odamız hastaneniz ile her zaman iletişimdedir. ÇOMÜ Hastanesinin çevresinde eczane bulunmaması sorununun da en kısa sürede çözüme ulaşmasını diliyoruz. Kurumlar arası sıcak diyalogların her zaman fayda sağladığına inanıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi 

 

Burcu Erdal