Bir süredir dilden dile dolaşan, bazı kurum müdürlerinin Makam otoları ile tatile gidişine ilişkin iddialı anlatımlar, Bakanlık Müfettişlerini harekete geçirdi.

 Alınan bilgiye göre; İddiaların odağındaki isim,  İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz hakkında Bakanlık Müfettişleri soruşturma başlattı.

 Makam aracı ile tatile gittiği yönündeki şikayetler üzerine harekete geçen Turizm Bakanlığı Müfettişlerinin incelemelerinin halen sürdüğü edinile bilgilerden.

 Bakanlık müfettişlerinin geçtiğimiz günlerde iddiaları araştırmak üzere geldiği Çanakkale’ de, Makam aracı ile İl Kültür ve turizm Müdürü’nün tatile gittiği yönündeki  şikayet sahibi vatandaşlar ile de görüştükleri öğrenildi.

 BAŞKA MÜDÜRLER DE VAR MI?

 Kamuoyunda, günlerdir dillenen ve kulaktan kulağa yayılan iddialar üzerine, yanıtı aranan soruya dönüştüğü gözlenen şu oldu; “Makam aracı ile tatile giden başka müdürler de mi var?”

 

-----------------------------------

 “MAKAMA DEĞİL, TATİLE!…”

 BU İDDİA ÜZERİNE, SORUŞTURMA BAŞLADI

 

----------------------------------

 Her Genel Seçim sonrası yaşanan, bazı daire müdürlüklerindeki değişim, bu seçim sonrasında da gündeme gelmişti.

 Adı, değişecek kurum müdürleri arasında geçen isimlerden biri de, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz olmuştu. Oluşan beklentinin aksine, Kültür ve Turizm Müdürü Yılmaz yerinde kaldı, ancak bir iddianın odağında kalınca, hakkında Bakanlık Müfettişlerinin soruşturma başlattığı öğrenildi.

 Başkent kulislerinde geçen ve Çanakkale’ ye dek uzanan bilgilere göre; Çevre ve Şehircilik ile Tarım Müdürlüğü’nde de değişimin yaşanacağı adresler arasındaydı. Ancak, beklenilen değişim, sadece Tarım Müdürlüğünde yaşanmıştı.

 MAKAMA DEĞİL, TATİLE İDDİASI…

 Günlerdir, kamuoyunun dilenden düşmeyen çarpıcı bir iddiaya göre;  Çanakkale’ de bazı kurum müdürleri, makam otolarını tatile gider iken kullandı.

 Bu iddialar gündemdeki sıcaklığını halen koruyor iken, Gazeteniz VİTAMİN’ in Haber Merkezi’ne ulaşan bilgi, hayli çarpıcı türden oldu.

 Edinilen bilgiye göre; Makam aracı ile tatile gittiği yönündeki iddia üzerine, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz hkkında Bakanlık müfettişleri inceleme başlattı.

  Makam aracı ile tatile gittiği yönündeki şikayetler üzerine harekete geçen Turizm Bakanlığı Müfettişlerinin incelemelerinin halen sürdüğü edinile bilgilerden.

 Bakanlık müfettişlerinin geçtiğimiz günlerde iddiaları araştırmak üzere geldiği Çanakkale’ de, Makam aracı ile İl Kültür ve Turizm Müdürü’nün tatile gittiği yönündeki şikayet sahibi vatandaşlar ile de görüştükleri öğrenildi.

 BAŞKA MÜDÜRLER DE VAR MI?

 Kamuoyunda, günlerdir dillenen ve kulaktan kulağa yayılan iddialar üzerine, yanıtı aranan soruya dönüştüğü gözlenen şu oldu; “Makam aracı ile tatile giden başka müdürler de mi var?”ADINI,

 ADINI SİYASET KAMUOYU VERDİ;

 “MAKAM ARACI İLE TATİL KEYFİSİ..”

 Çanakkale’de bir süredir gündemden düşmeyen iddiaya göre; bazı daire müdürleri makam araçlarını, işlevi dışında da kullandı.  Dahası, makam aracı ile tatile ittgi önü sürülen isimler de oldu.

 Bu çarpıcı iddia, dilden dile, kulaktan kulağa yayıldı, kısa süre içinde başkent Ankara’ ya dek ulaştı. İddiaların odağındaki kurum müdürlükleri için, bağlı Bulundukları bakanlıklarda, edinilen bilgilere göre bir ön inceleme gerçekleşti. Ardından da bakanlık müfettişleri harekete geçti.

Haftalardır, dilden dile dolaştığı işitilen; ‘makam araçları ile göreve değil, tatile’ iddiası güncelliğini hiç yitirmedi.

 Siyaset kamuoyuna göre; makam araçlarının sivil lüks araç görünümlü, kiralık ve siyah plaka taşıyor olmaması, amacı dışında kullanılmasına adeta teşvik ediyor.

 ÖZEL İŞLERDE, ÇARŞI DA PAZAR DA!?!…

 Resmi plaka taşıyor olmaması nedeniyle lüks makam otolarına ilişkin soru işaretleri, günden güne çoğalıyor.

 Sivil mi yoksa resmi hizmete mi mahsus oldukları anlaşılamayan bu araçların, özel işlerde, çarşı da Pazar da kullanıldığı yönündeki iddiaların da ardı arkası hiç kesilmiyor.

 Erdem Sürek