Özkan, Barbaros Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek onların görüşlerini dinliyor ve projelerine destek istiyor.Barbaros Mahallesi Muhtarlığı için adaylığını açıklayan Sezgin Özkan, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken bir dizi ziyaretlerde gerçeklerştiriyor.Gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında  Barbaros Mahallesi Muhtarı Şaban Şahin'i aza adayları ile birlikte ziyaret ederek samimi bir buluşma gerçekleştirdi.Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Özkan, aynı zamanda mevcut muhtar Şaban Şahin'i ziyaret ederek başarılar diledi. Bu ziyaret, seçim sürecinin centilmenlik ve hoşgörü çerçevesinde geçmesi adına önemli bir adım olarak dikkat çekti. İki muhtar adayı, seçimlerin ardından mahalleleri için en iyi hizmeti sunmak amacıyla çalışacaklarına dair karşılıklı sözler verdiler.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Sezgin Özkan, "Şaban abimiz yıllardır Barbaros Mahallesi Muhtarlık görevini sürdürüyor. Ben ve ekibim ile 31 Mart seçimlerinde Barbaros Mahallesi Muhtarlığını yönetmeye talip olduk. Seçim çalışmalarımızı şimdiden yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Mahallemizde, mahalle sakinleri ve esnafımız ile bir araya gelerek hem mahallenin sorunlarını dinliyoruz hem de göreve geldiğimizde yapacağımız projelerimizi anlatıp destek istiyoruz. Bugünde Barbaros mahallesi muhtarlığı görevini uzun bir süreden bu yana sürdüren ve abi dediğimiz Şaban Şahin’i ziyaret etmek istedik güzel bir sohbet oldu. Yerel seçimlerde de birbirimize başarılar diledik. Barbaros mahallesindeki seçim çalışmalarımız seçim yasakları başlayana kadar devam edecek” ifadelerini kullandı.

Sanayi Sitesi Esnafıyla da Buluştu

Barbaros mahallesi muhtar aza adayları ile birlikte seçim çalışmalarına devam eden Sezgin Özkan, mahalle sakinleri ve esnafları ile bir araya gelerek, projelerini anlatıyor. Bu kapsamda Barbaros Mahallesi Muhtar Adayı Sezgin Özkan Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek sorunları dinleyerek, sohbet etti. Sanayi sitesi esnafları ile bir araya gelen Özkan projelerini anlatarak, destek istedi.  Ziyaretine ilişkin açıklamada bulunan Barbaros Mahallesi Muhtar adayı Sezgin Özkan, "Barbaros Mahallesi Muhtar adayı olarak seçim çalışmalarına muhtar aza adaylarım ile birlikte devam ediyoruz.31 Mart 2024 seçimlerinin yapılmasına 5 ay olsa da seçim dönemine kadar ulaşmamız gereken projelerimizi anlatmamız gereken çok sayıda seçmenimiz var. Bu nedenle de ben ve aza arkadaşların seçim çalışmaların erken start verdik. Bulabildiğim her fırsatta Barbaros mahallesi sakinleri ve esnafları ile bir araya gelip hem sorunlarını dinliyorum hem de projelerimizi anlatıp destek istiyorum.  Seçim çalışmaları kapsamında bugünde Sanayi Sitesi esnaflarınızdan bir bölümünü ziyaret ettim. Esnaflarımın ile oturup sanayi sitesi sorunlarını ve Barbaros Mahallesi’nin kronikleşmiş sorunlarını konuştuk. Sanayi sitesi esnaf ziyaretlerimde  Barbaros Mahallesinin kronikleşen sorunlarının çözümü için oluşturduğumuz projeleri anlatma fırsatı buldum. Tabi Sanayi Sitesi esnafının sorunlarını da bu ziyaretlerde öğrenme fırsatı yakaladım. Seçim ziyaretlerine hem sanayi sitesinde hem de Barbaros mahallesinde devam edeceğiz. Seçim gününe kadar çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz. Ben ve aza arkadaşlarımın amacı 31 Mart seçimlerinde görece gelerek Barbaros Mahallesin sakinleri ve esnaflarının sorunlarını tek tek çözüme kovuşturmak. Çünkü Barbaros mahallesini seviyoruz ve Barbaros mahallesinin daha güzel olması içinde projelerimizi hazırladık. Seçim çalışmaları boyunca da bu projelerimizi anlatıp Barbaros mahallesi sakinlerinden destek istemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi