Gökhan mesajında şu ifadelere yer verdi:Kıymetli hemşerilerim;Artan dünya nüfusu ve yaşadığımız zamanın getirdiği tüketim alışkanlıkları, tasarrufun önemini her geçen gün daha da artırmaktadır ifadesiyle dikkat çeken Gökhan açıklamasına şu sözler ile devam etti:

Yaşadığımız dünyanın kaynakları sonsuz olmadığı gibi, bir sonunun olduğu da bilinen bir gerçektir. Buna en güncel ve yakınımızdaki örnek ise hem kentimiz hem de ülkemizin çeşitli bölgelerinde baş gösteren kuraklık sinyalleridir.

Tasarruf, yalnızca ilk akla gelen ekonomik boyutu ile değil, tüm canlı yaşamının bağlı olduğu yeryüzü kaynaklarının tamamı ile alakalı bir tutumdur. Yaşadığımız çevreye ve gelecek nesillere olan sorumluluğumuz nedeniyle tüm kaynaklarımızı doğru ve tutumlu kullanmalı, bilinçli tüketim alışkanlıklarımızı geliştirmeliyiz. Özellikle gelecek nesillerin yetişkinleri olacak çocuk ve gençlerimize örnek olunması amacıyla, bu anlayışın toplumsal olarak benimsenmesi de çok önemlidir.

31 Ekim Dünya Tasarruf Günü dolayısıyla, canlı yaşamını birebir ilgilendiren yeryüzü kaynaklarının sürdürülebilirliği adına tüketimlerimizde bilinçli ve tasarruflu olmanın önemini bir kez daha vurguluyor, saygılarımı sunuyorum.

Kıymetli hemşerilerim;Artan dünya nüfusu ve yaşadığımız zamanın getirdiği tüketim alışkanlıkları, tasarrufun önemini her geçen gün daha da artırmaktadır. Yaşadığımız dünyanın kaynakları sonsuz olmadığı gibi, bir sonunun olduğu da bilinen bir gerçektir. Buna en güncel ve yakınımızdaki örnek ise hem kentimiz hem de ülkemizin çeşitli bölgelerinde baş gösteren kuraklık sinyalleridir.Tasarruf, yalnızca ilk akla gelen ekonomik boyutu ile değil, tüm canlı yaşamının bağlı olduğu yeryüzü kaynaklarının tamamı ile alakalı bir tutumdur. Yaşadığımız çevreye ve gelecek nesillere olan sorumluluğumuz nedeniyle tüm kaynaklarımızı doğru ve tutumlu kullanmalı, bilinçli tüketim alışkanlıklarımızı geliştirmeliyiz. Özellikle gelecek nesillerin yetişkinleri olacak çocuk ve gençlerimize örnek olunması amacıyla, bu anlayışın toplumsal olarak benimsenmesi de çok önemlidir.31 Ekim Dünya Tasarruf Günü dolayısıyla, canlı yaşamını birebir ilgilendiren yeryüzü kaynaklarının sürdürülebilirliği adına tüketimlerimizde bilinçli ve tasarruflu olmanın önemini bir kez daha vurguluyor, saygılarımı sunuyorum. İfadelerini kullandı.Haber Merkezi