Yaşadığı örneklerle girişimcilik ve bilginin önemini dinleyiciler ile paylaşan , Hayatından biriktirdiği hikayeleri  ile verdiği bir çok seminerde yola çıkmak isteyen bir çok girişimciye ilham kaynağı olan Ahmet Şerif İzgören, Biga Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlendiği konferans dizisi kapsamında Bigalılarla buluştu. Kişisel gelişim ve girişimcilik üzerine birçok kitabı bulunan, yurt içi ve yurt dışında pek çok seminer vererek iş insanlarına ve yatırımcılara yol gösteren  Ahmet Şerif İzgören, ‘At Şu Adımı’   programı ile bu kez de  Bigalıların  karşısına çıktı.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası kuruluşunun 50’nci yılı etkinlikleri kapsamında  düzenlenen ‘At Şu Adımı’   konferansına  Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan,  Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  Şadan Doğan, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Büyük ilgi gören konferansta İzgören, yaşadığı örneklerle girişimcilik ve bilginin önemini dinleyiciler ile paylaşarak hayatından biriktirdiği hikayeleri  ile katılımcılara ilk adım için yol gösterdi.

Konferans sonunda sahneye çıkarak Ahmet Şerif İzgören’e çiçek ve çeşitli hediyeler takdim eden Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, yaptığı açıklamada  “Türkiye’nin önde gelen isimlerinden İzgören Akademi’nin kurucusu Yazar ve Eğitimci Ahmet Şerif İzgören’in ‘At Şu Adımı’ konferansını Biga Atatürk Kültür Merkezi’nde büyük bir ilgiyle gerçekleştirdik. Bu öğretici ve gülümseten konferans için Ahmet Şerif İzgören’e ve büyük bir ilgiyle salonu dolduran tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz. Odamız eğitim ve öğretim faaliyetlerini öncelik alarak Biga iş dünyasını Biga’mızın ikinci yüzyılına hazırlamak için çalışmalarını sürdürecek” dedi.

Şerife Erdem