'Bulutlar Çetesi' Suç örgütünün nefesini, KOM Şubesi Kesti.
Tekirdağ merkezli başlayıp 8 il' i kapsayan eşzamanlı operasyonun Çanakkale ayağnıda, KOM Şubesi ekipleri belirlenen hedefin tepesine çöktü. 
"HER AN ENSENİZDEYİZ"
Bakan Yerlikaya,  vatandaşın huzurun bozan suç örgütlerine seslendi;
"Hiçbiriniz yüce Türk adaletinden kaçamayacaksınız.
Şafak sökerken de, gün batarken de her an enselerindeyiz." dedi.
Türkiye kamuoyunu, attığı tweet ile bilgilendiren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 8 il'de eşzamanlı düzenlene operasyonu anlatır görüntüler eşliğinde şöyle dedi;
" 'Bulutlar Çetesi' olarak bilinen suç örgütü çökertildi. Düzenlenen operasyonlarda 25 şüpheli şahıs yakalandı. 
Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; 'hangi büyüklükte olursa olsun, halkımızın huzurunu kaçıran organize suç örgütlerine, çetelere nefes aldırmayacağız!!!'  "
-------------------------------------------
'BULUTLAR ÇETESİ' DE  ÇÖKERTİLDİ..
KAFESLENİP, NEFESLERİ KESİLDİ....
--------------------------------------------
Tekirdağ merkezli başlayıp, 8 il' i kasayan eşzamanlı operasyonun bir diğer ayağında, kelimenin tam alnamıyla; NOKTA' YI ÇANAKKALE ATTI!...
'Geçilmez' olarak dünyanın kabul etitği adreste, Çanakkale'de KOM Şubesi ekipleri, suç örgütünün tepesine bindi. Böylelikle 'Bulutlar Çetesi' olarak bilinen suç örgütü Kfeslendi.
Türkiye kamuoyu ile obaşarılı operasyona ilişkin bilgileri, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.
Bakan Yelikaya, sosyal medyasından attıığı tewet'inde; Tekirdağ merkezli 8 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Kafes Operasyonları' kapsamında vatandaşın huzurun bozan bir suç örgütünün daha çökertildiğini açıkladı.
İçişleri Bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabından, 8 il'de, eşzamanlı düzelenen oprasyonun görüntüleri eşliğinde  yaptığı açıklamada;
"Tekirdağ merkezli 8 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Kafes Operasyonları' kapsamında 'Bulutlar Çetesi' olarak bilinen suç örgütü çökertildi." ifadesini kullandı.
"HANGİ BÜYÜKLÜKTE OLUR SA OLSUN,
NEFES ALDIRMAYACAĞIZ..."
İçişleri bakanı Yerlikaya; "Düzenlenen operasyonlarda 25 şüpheli şahsın yakalandı." diyerek, çok net ve anlaşılır bir mesaja imza attı.
Yerlikaya; "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; hangi büyüklükte olursa olsun, halkımızın huzurunu kaçıran organize suç örgütlerine, çetelere nefes aldırmayacağız." dedi.
KOM Daire Başkanlığı koordinesinde, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından, kamuoyunda 'Bulutlar' olarak bilinen, liderliğini Özgür Bulut’un yaptığı Organize Suç Örgütü üyelerine yönelik operasyonun bir ayağı da Çankakale'de gerçekleştirildi.
Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekipleri, Bulutlar çetesi ile ilişkili  hedef adrese şafak baskını verdi.
Alınan bilgiye göre; Tekirda merkezli baylayap operas.yon;  Kırklareli, Çanakkale, Antalya, İstanbul, Hatay, Samsun ve Kars olmak üzere 8 il'i kapsadı.
SUÇ KAPSAMINDA, NE ARARSAN ONLARDA...
Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Örgütün Faaliyetleri Kapsamında Kasten Yaralama, Nitelikli Yağma, Şantaj ve Rüşvet suçlarını işlemek suretiyle; eğlence mekânlarından sözde koruma ve güvenlik sağlama adı altında haksız kazanç sağladığı belirlenen, örgüt üyelerinin eğlence mekanları kapılarında ve il genelinde birçok silahla yaralama eylemi gerçekleştirmek suretiyle, vatandaşların huzurunu bozduğu ve bu sayede nüfuz elde etmeye çalıştığı da saptarmlıştı.
SÖZDE ARABULUCULUK TA YAPMIŞLAR..
Alacak-verecek konularında sözde arabuluculuk yapmak suretiyle suç örgütüne maddi menfaat sağladığı, kamu güvenliği ve barışına tehdit oluşturdukları tespit edilen Bulutlar çetesi mensubu şahıslar,  eş zamanlı operasyon ile kafeslendi. Çete çöketildi.
Operasyonda 9 adet ruhsatsız tabancanın da ele  geçirildiği öğrenildi.
YERLİKAYA'DAN  HEM TEBRİK, HEM DE DUA:
 "Allah ayağınıza taş değdirmesin."
İçişLeri Bakanı, operasyona katılan KOM şubesi ekiplerini, attığı tweet'inde tebrik etti: "Operasyonları düzenleyen kahramanlarımızı tebrik ediyorum. 
Allah ayağınıza taş değdirmesin. Aziz Milletimizin duaları sizlerle." dedi.
SUÇ ÖRGÜTLERİNE SESLENDİ;
"HER AN ENSENİZDEYİZ"
Bakan Yerlikaya,  vatandaşın huzurun bozan suç örgütlerine seslendi;
"Hiçbiriniz yüce Türk adaletinden kaçamayacaksınız.
Şafak sökerken de, gün batarken de her an enselerindeyiz." dedi.
Erdem Sürek