Muhtar Adayı Özkan, bu ziyaretlerde, vatandaşlara hem kendisini tanıtıyor hem de mahalleye yönelik projelerini aktarıyor.
Özkan'ın muhtar adaylığını açıkladığı Barbaros Mahallesi'nde, aza adayları Şerif Ali Çakır, Ayhan İnan, Onur Kaan Yalçın, Yaşar Susam, Batuhan Kansu, Tuğba Atasever Şen, Erdoğan Küçük ve Taner İneli ile çalışmalarına devam ediyor. Daha önce kamu kurumlarını ziyaret ederek projelerini ve çalışmalarını paylaşan Muhtar adayı Sezgin Özkan, şimdi ise vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinliyor ve mahalledeki yaşam kalitesini artırmak için neler yapabileceklerini konuşuyor.
Özkan, vatandaşlara Barbaros Mahallesi'nin karşılaştığı sorunları bildiklerini ifade ediyor ve bu sorunların üstesinden gelmek için gerekli tüm çabayı sarf edeceklerini belirtiyor. Ayrıca, mahallede yaşayan yaşlı ve evden çıkamayacak durumda olan kişilere yönelik hizmetleri artırmayı hedeflediklerini vurguluyor. Bu kapsamda, alışveriş ve maaş çekme gibi günlük işlerinde bu kişilere yardımcı olacaklarını ve hizmeti ayağa götüreceklerini dile getiriyor.
Vatandaşlarla Gönül Köprüsü Kuruyor
Sezgin Özkan ve ekibi, genç ve dinamik bir kadro ile Barbaros Mahallesi muhtarlığına aday olmuş ve mahalleli ile bir bir görüşerek hem kendilerini tanıtıyorlar hem de  mahalle için yapacaklarını anlatıyorlar. Seçime yaklaşık 6 ay kalırken sahaları gece gündüz gezerek vatandaşlarla gönül bağı kurmaya çalışan Muhtar Adayı Özkan ve ekip arkadaşları, gündüz iş yerleri gece ise kahvehaneleri ziyaret ediyor. Hem esnaf hem de vatandaşları ziyaret eden Özkan ve ekibi 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek seçimlerde Barbaros Mahallesi için hizmete hazır olduklarını dile getiriyor.
Cuma Deren