KAZANDIRAN GİTTİ. KAYBEDENLER KALDI!?!..
İYİ Parti Merkez ilçe Başkanı Necati Gapran görevden alındı.
Partililer başta siyaset kamuoyunun değerlendirmesinin hayli düşündüren ifadeler eşliğinde geldiği gözlendi.
İKİ’DEN BİR VEKİLE DÜŞEN AK PARTİ’DE, İL VE MERKEZ İLÇE YERİNDE,
BİR VEKİL ÇIKARAN İYİ PARTİ’ DE, BİR GARİP FATURA MERKEZ İLÇE’YE   
İktidar partinin bir vekil kaybettiği Genel seçimde, İYİ Parti’ nin bir vekil kazanmasını Merkez ilçe Başkanlığı’nın başarısı olarak gördüğü gözlenen Çanakkale siyaset kamuoyunun, dün gün boyu dilinden düşmeyen ifade şu oldu; “Başarıya ceza kesildi, başarısızlık ise ödül gördü sanki!?!..”
----------------------------------------
Seçim Kazanan Teşkilata,
Bir Garip Fatura!?!..
----------------------------------------
Çanakkale’nin siyaset kamuoyu; dün yaşanan gelişme sonrası adeta akıl tutulması yaşadı.
Gün boyu dillerden düşmez cümle ise şu oldu;” İKİ’DEN BİR VEKİLE DÜŞEN AK PARTİ’DE, İL VE MERKEZ İLÇE YERİNDE. BİR VEKİL ÇIKARAN İYİ PARTİ’ DE, BİR GARİP FATURA MERKEZ İLÇE’YE”    
Günlerdir, görevden alınacağı yönündeki iddiaların odağındaki ismin dün itibari ile görevden alındığı öğrenildi.
Görevden alındığı bilgsiini doğrulayan İYİ Parti Merkez ilçe Başkanı Necati Gapran, “Biricik kızımı,  kazandığı Üniversiteye yerleştirmek için Tekirdağ’dayım. Görevden alındığım haberi doğru. Şehre dönünce, konuya ilişkin değerlendirmem olacak” açıklamasında bulundu.
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran’ın görevden alındığı haberi, gündeme bomba gibi düştü.
Bir süredir, görevden alınacağı yönündeki iddiaların odağındaki isim Gapran, haftalardır Milletvekilliği genel seçiminde partisine bir vekil kazandıran başarıya imza atan kurmay kadronun bir neferi olarak da adından söz ettiriyordu.
Yönetimi ile birlikte, seçim ve seçimler geçiren Gapran’a, görevden alınıdğı bilgisi, , doğum gününde verildi.
Mart ayında yapılacak Mahalli İdareler seçimine sayılı günler kala, İYİ Parti’ nin Belediye Başkan adayını belirlemek yerine, Teşkilat değişimine gitmesi ise kamuoyunun dikkatinden kaçmadı. Bu durum da eleştirilere yol açtı.
Gapran’ ın, görevden alındığı bilgisinin teyit edilmesi arıdndan, İYİ Partili ilçe başkanları arasındaki  Whatsapp grubundan da çıkarıldığı ileri sürüldü.
Çanakkale siyaset kamuoyundan manidar soru geldi; "Fatura, Merkez ilçeye mi çıktı?.."
KAZANDIRAN GİTTİ. KAYBEDENLER KALDI!?!..
İYİ Parti Merkez ilçe Başkanı Necati Gapran görevden alındığı bilgisi üzerine, siyaset kamuoyu ve partililerin çarpıcı değerlendirmeleri bir biri ardına geldi.
Partililer başta siyaset kamuoyunun değerlendirmesinin hayli düşündüren ifadeler eşliğinde geldiği gözleniriken; dilden dile dolaşan ve kulaktan kulağa yayılan söylem şöyle oldu;
“İKİ’DEN BİR VEKİLE DÜŞEN AK PARTİ’DE, İL VE MERKEZ İLÇE YERİNDE, BİR VEKİL ÇIKARAN İYİ PARTİ’ DE, BİR GARİP FATURA MERKEZ İLÇE’YE”   
İktidar partinin bir vekil kaybettiği Genel seçimde, İYİ Parti’ nin bir vekil kazanmasını Merkez ilçe Başkanlığı’nın başarısı olarak gördüğü gözlenen Çanakkale siyaset kamuoyunun, dün gün boyu dilinden düşmeyen ifadesi ise; “Başarıya ceza kesildi, başarısızlık ise ödül gördü sanki!?!..” şeklinde idi.
Erdem Sürek