Voleybol, masa tenisi ve basketbol dallarında düzenlenen turnuvalar, spor tutkunları arasında büyük heyecan yaratıyor. Şu ana kadar voleybol müsabakaları sonuçlandı ve kazananlar kupalarını aldı. Ancak, masa tenisi ve basketbol müsabakaları hala devam ediyor ve katılımcılar arasında çekişme giderek artıyor. Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Cumhuriyetin 100. yılını sporla kutlamayı amaçladığı bu etkinliklerle, gençleri ve sporseverleri bir araya getirerek sosyal etkileşimi artırmayı hedefliyor. Turnuvaların sona ermesiyle birlikte kazanan takımlar büyük bir gurur yaşayacaklar ve sporun birleştirici gücünü bir kez daha gösterecekler.
Masa Tenisi ve Basketbol'da Müsabakalar Devam Ediyor
 Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kamu Kurumlarını  yönelik gerçekleştirdiği spor müsabakaları kapsamında  masa tenisi,  voleybol ve basketbol turnuvaları devam ediyor. Cumhuriyetin 100. yılında spor müsabakalarını arttıran ve her kesimden sporseverlerin katılabileceği turnuvalar gerçekleştiren Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafındna gerçekleştirilen  turnuvalar devam ediyor. Kurumların çıkardığı takımların katıldığı Masa tenisi ve Basketbolda müsabakalar devam ederken Voleybol turnuvası final müsabakası ile tamamlandı. 
Şampiyon ÇOMÜ Oldu
Turnuvanın final maçını kazanan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi voleybol turnuvasının birincisi oldu. Voleybolda düzenlenen final müsabakasına Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Cüneyt Erenoğlu,  Çanakkale Geçlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, soprcuların aileleri ve çok sayısa sporsever katıldı. Final Müsabakası sonrası düzenlenen ödül töreninde başarılı takımlara ödülleri verildi.
Şerife Erdem