Kaymakam Erdinç Dolu İnceleme gezileri kapsamında gittiği İlçeye bağlı Karabiga Beldesinde Belediye Başkanı Ahmet Elbi ile bir dizi incelemelerde bulundu. Kurum kuruluşların yanı sıra, beldede devam eden proje alanlarını da ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kaymakam Erdinç Dolu'nun ilk ziyaret noktası ise  Karabiga Belediyesi Özel Bakım Merkezi oldu. Kaymakam  Erdinç Dolu Karabiga Belediyesi tarafından faaliyete geçen Karabiga Belediyesi Özel Bakım Merkezini ziyaret ederek Özel Bakım Merkezi Müdürü Ömer Kutay Çağan'dan bilgiler aldı.
Evi Yanan Vatandaşa Geçmiş Olsun Ziyareti
 Kaymakam Erdinç Dolu'nun Karabiga Beldesinde gerçekleştirdiği İnceleme gezilerinin ikinci durağı ise  önceki ay  çıkan yangında evi zarar gören  Hüsamettin Özdemir oldu.  Kaymakam Dolu beraberinde Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi ile birlikte Karabiga Beldesinde geçtiğimiz aylarda çıkan ev yangınından etkilenen Hüsamettin Özdemir'I ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hüseyin Özdemir  evinin yaniden yapılması ile ilgili ihtiyaçları hakkında Kaymakam Erdinç Dolu'ya bilgiler vererek hem ziyareti hem de geçmiş olsun dilekleri için teşekkür etti.
Öğrencilerle Derse Katıldı
 Kaymakam Erdinç Dolu Beldedeki eğitim kurumlarına yönelik gerçekleştirdiği ziyarette ise  Karabiga Mustafa Kemal Ortaokulu oldu. Okul müdürü Nihal Aydin'dan bilgi aldıktan sonra sınıfta desr gören öğrencileri de ziyaret ederek derse katılan Kaymakam Erdinç Dolu, öğrncilerin de taleplerini dinledi. Öğretmen ve okul idarsi ile de görüşen Kaymakam Dolu,fikir alış verişinde bulundu.
Tarihi Cami Restorasyonunda İnceleme
Kaymakam Erdinç Dolu'nun Karabiga Beldesindeki son durağı ise Restorasyon çalışmaları devam eden tarihi cami oldu. Kaymakam  Erdinç Dolu Karabiga Ulu Cami Restorasyon Çalışmalarını İnceledi. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan Karabiga Ulu Cami restorasyon çalışmalarını yakından inceleyerek yetkililerden bilgiler Aldı
Burcu Erdal