Ortaklaşa düzenlenen nefes kesen operasyon sonucu, yasa dışı yollarla sınır ihlali yapıp, Yunanistan'ın Midilli adasına kaçma hazırlığında iken kıskıvrak edilen 4 FETÖ mensubunun üzerinden mini servet çıktı.
Alınan bilgiye göre; şahısların üstlerinde yapılan aramada 111.850 Türk Lirası, 2.750 Amerikan Doları ve 150 Euro nakit para ele geçirildi.
HER BİRİNE, TERS KELEPÇE
İnsan tacirlerinin, yasa dışı göç yoluna çevirmek istediği adreste, Emniyet güçleri bu kez FETÖ Terör Örgütü üyelerine ‘dur’ dedi. Hainlere tek tek ters kelepçe taktı.
Ayvacık İlçesi Ahmetçe Köyü İDA Garden kampingde, fare gibi bir delikte saklandığı ve yasa dışı yollardan Yunanistan’ ın Midilli Adasına kaçış hazırlığı yaptığı belirlenen, ‘FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma ve Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs Etme suçundan’ haklarında ARANIYOR kaydı mevcut olan R.A., Ö. A., R.Ç. ve H.T. isimli zanlılar, Emniyet güçlerini karşılarında görünce, ışık görmüş tavşan misali donup kaldılar.
----------------------------------   
BİR DELİKTE FARE GİBİ SAKLANDILAR, EMNİYET GÜÇLERİNİ GÖRÜNCE;
IŞIK GÖRMÜŞ TAVŞAN OLDULAR…
-----------------------------------
Emniyet güçleri ortaklaşa operasyon düzenledi, Hainlere, Çanakkale Asla Geçilmez dedirtti.
Yasa dışı yollarla, sınır ihlali yapmayı planlayan 4 FETÖ Terör örgütü mensubunu, Jandarma- MİT ve Polis ekipleri ortaklaşa operasyon düzenleyip kıskıvrak etti.
Önceki gün, ortaklaşa düzenlenen nefes kesen operasyon sonucu, yasa dışı yollarla sınır ihlali yapıp, Yunanistan'ın Midilli adasına kaçma hazırlığında iken kıskıvrak edilen 4 FETÖ mensubunun üzerinden adeta mini servet çıktı.
Alınan bilgiye göre; şahısların üstlerinde yapılan aramada 111.850 Türk Lirası, 2.750 Amerikan Doları ve 150 Euro nakit para ele geçirildi.
HER BİRİNE, TERS KELEPÇE
İnsan tacirlerinin, yasa dışı göç yoluna çevirmek istediği adreste, Emniyet güçleri bu kez FETÖ Terör Örgütü üyelerine ‘dur’ dedi. Hainlere tek tek ters kelepçe taktı.
Çanakkale İl Jandarma istihbarat Şube Müdürlüğü, derlediği bilglieri MİT Bölge Müdürlüğü ile de paylaştı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücüdele Şubesi ekiplerinin de destek verdiği oraklaşa operasyon için, önceki gün düğmeye basıldı.
Ekipler, 4 FETÖ Terer örgütü mensubunun bir fare gibi saklandıkları deliği ansızın bastı, hainlerin her biri ışık görmüş tavşan gibi hareketsiz kaldı.
Ayvacık İlçesi Ahmetçe Köyü İDA Garden kampingde, fare gibi bir delikte saklandığı ve yasa dışı yollardan Yunanistan’ ın Midilli Adasına kaçış hazırlığı yaptığı belirlenen, ‘FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma ve Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs Etme suçundan’ haklarında ARANIYOR kaydı mevcut olan R.A., Ö. A., R.Ç. ve H.T. isimli zanlılar, ortaklaşa operasyon sonucu enselendi.
NEFES KESEN OPERASYON…
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve MİT Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından; 20 Eylül 2023 günü saat 19:00’da müşterek operasyon düzenlendi.
Ahmetçe Köyü İDA Garden kampingde saklanan ve yasa dışı yollardan Yunanistan Midilli Adasına kaçış hazırlığı yaptıkları belyirlenen; R.A., Ö. A., R.Ç. ve H.T. FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma ve Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs Etme suçundan göz altına alındı.
Operasyona ilişkin yapılan kamuoyu bilgliendirmesinde;”Söz konusu şahısların barınma ve yasa dışı yollardan Yunanistan Midilli Adasına geçişlerini organize eden İ.Ç., İ.Ö.E., V.Ü., Ü.İ. ve F.A. isimli 5 şahıs yakalanarak Ayvacık Adliyesine sevk edilmiştir.” Ifadeleri eşliğinde operasyona ilişkin detaylar dile getirildi.
Cuma Deren