Önceki yıllarda, Barda çıkan kavgada bir müşteri canından olmuş,  işlenen cinayet tatilde marka isim Bozcaada'nın adına  leke düşürmüştü.
Bu kez; eski eş dehşeti ile gündem olan Bozcaada'da, tek teselli  can kaybı yaşanmamış olmasıydı.
Eski eşinin bıçaklı saldırısına uğrayan kadının yardım çığlığı ise adeta kulakları çınlattı.
Yanıt aradığı sorusu ise hayli çarpıcıydı;
"Eğer ben ölürsem bunun hesabını kim verecek?" 
 Alınan bilgiye göre; eski eşini bıçakla saldıran şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
--------------------------------------- 
ESKİ EŞ, BIÇAKLA SALDIRDI
ADA'DA KADINA ŞİDDET!!!
---------------------------------------
Tatilin marka isimlerinden Bozcaada' da yaşanan kadına şiddet vakası, Ülke gündemine oturdu. Ulusal TV 'lerin haber bültenlerine de konu olan  olay, hafta sonu yaşarndı.
2 Eylül Cumartesi günü çalıştığı işyerinde eski eşi H. K. tarafından uğradığı bıçaklı saldırı sonrası tedavi gördüğü hastanede çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak, adeta yardım çığlığı atan  34 yaşındaki talisiz kadın Elif Gedik;
“Bu adamın Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanması gerekirken, binlerce suç kaydı bulunurken, hapiste yattı, çıktı, defalarca yaraladı.
Buna rağmen serbest bırakılıyor. Eğer ben ölürsem bunun hesabını kim verecek” sorusuyla, akıllara da adeta durgunluk verdi.
Bozcaada ilçesinde 2 çocuğu ile birlikte yaşayan Elif Gedik, iddiaya göre şiddet ve baskı nedeniyle 2019 yılında H. K. ile yollarını ayrıdı, evliliğini sonlandırdı.
Kendisinden boşanan eski eşinin peşini bırakmadığı ileri sürülen H.K., güvenlik kameralarına daç aldırmadı ve eski eşine yönelik bıçaklı saldırı gerçekleştirdi.  
Edinilen bilgiye gödre, 2 Eylül Cumartesi günü feribot ile Bozcaada' ya gelen eski eş H.K., talihsiz kadını, çalışıtğı  plaj malzemeleri iş yerinde az daha canından edecekti.
İddaya göre, üzeride bulunan bıçağı, eski eşinin  kalçasına ve karnına saplayan H.K,  Elif Gedik'i yaraladı.
Aldığı bıçak darbeleri ile yaralanan kadın çalıştığı işyerinin karşısındaki markete sığındı.
Yaralı kadını, eli bıçaklı eski eşin saldırısından  market çalışanları ve müşteriler kurtardı. Market sahibi, saldırga adamın elinden zorla bıçağı almayı başardı. Bu yardım sayesinde,  yaralı kadın adeta ölümden döndü.
Kalçasından ve karnından bıçakla yaralanan Elif Gedik’e eski kocası tarafından yapılan saldırı anı ise saniye saniye güvenlik kameralarına yakalandı.
Yaralanan kadın sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bozcaada’da Toplum Sağlığı Merkezi’nde tedavi altına alındı. Gedik, daha sonra Çanakkale’ye sevk edildi.
Eski eşin baçaklı saldırısına uğrayan Elif Gedik’in hayati tehlikesinin bulunmadığı edilen bilglerden.
ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALDI..
Olayın ardından, görgü tanıklarının da verdiği eşfal bilgileri doğrultusunda  gözaltına alınan H. K. önce  Bozcaada ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürrüldü. Buradak işlemlerinin ardından Ezine Adliyesine sevk edildi.
Eski eşine bıçaklı saldırıp yaralayan H.K.' nın, Savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
SOSYAL MEDYADAN, YARDIM ÇIĞLIĞI ATTI...
Bıçaklı saldırıya uğrayıp yaralanan talihsiz kadın videoya aldığı sözlerini, sosyal medyasından paylaştı.
"Eğer ben ölürsem bunun hesabını kim verecek?" şeklindeki soruya yanıt ar
Eski eşinin serbest bırakılmasının ardından palaımda bulunna Elif Gedik, tedavi gördüğü hastanede çektiği video ile yardım istedi.
Gedik, videolu paylaşımında; “Dün beni yaralayan bıçakla vuran H. K. nedense savcı tarafından serbest bırakılıyor. Bu adamın Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanması gerekirken, binlerce suç kaydı bulunurken, hapiste yattı, çıktı, defalarca yaraladı. Buna rağmen serbest bırakılıyor. Eğer ben ölürsem bunun hesabını kim verecek. Adalet nerede kaldı” ifadelerini kullandı.
Haber: Erdem Sürek
Fookograflar: Boğaz Haber Ajansı