Yıllardır takımda forma giyen Batuhan Bilgin ile yeni bir sözleşme ile yola devam diyen Ezine temsilcisi, kalesi için de geçtiğimiz sezon Ayvacıkspor'da forma giyen Abdullah Coşkun ve ortasahada ise Ufuk Hançer  ile anlaşmaya vardı.
Çanakkale Sporunun en önemli kulüplerinden biri olan Ezinespor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için transferlerini sürdürüyor. Kadrosunu güçlendiren Kulüp yönetimi  yıllardır Ezinespor'da forma giyen Batuhan Bilgin ile yeniden el sıkıştı. Batuhan ile sözleşmesini yenileyen Ezinespor yönetiminin takviye ettiği bir başka  mevki ise kale oldu. Kale hattını da güçlendirmek için Ezine ekibi geçtiğimiz yıl Ayvacıkspor'da forma giyen Abdullah Coşkun ile anlaşmaya vardı. düzenlenen imza töreni ile Ezinespor iki ismi daha kadrosuna kattı.
Orta alanda hakimiyeti sağlayan bir kadro ile sahaya çıkmak isteyen Ezinespor, orta alan için ise Profesyonel lig deneyimi olan Dardanelspor takımından Çanakkale Dardanelsporda forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Ufuk Hançer’le anlaşma sağladı.
 
Şerife Erdem