Güzelyalı Köyünde yıllardır süren  sahipsiz sokak hayvanları sorunu, İnternet ve baz istasyonu sorunlarının çözümü için imza kampanyası başlatılacak. Sorunun yetkililerce çözülmesi için Köy Muhtarı Elif Çelik vatandaşlardan destek istedi.
Çanakkale'nin yazlık bölgesi olan Güzelyal'da  bir türlü çözülemeyen sahipsiz sokak hayvanları sorunu, İnternet ve baz istasyonu sorunları için Güzelyalı Muhtarı Elif Çelik bir kez daha çağrıda bulundu. Tüm çabalarına rağmen sorunların çözülemediğini  onun için Güzelyalı sakinlerini desteğe çağıran Çelik, destek istedi. Muhtarlığın sosyal medya hesabı üzerinden köy sakinlerine seslenen Muhtar Elif Çelik "Değerli komşularım Güzelyalı Köyü Muhtarlığı olarak ilgili makamlara ulaştırılmak üzere bir dizi konuda imza kampanyası başlattık. Sakinlerimizin dillendirdiği ve uzun zamandır ilerleme sağlanamayan bu konularda idarenin adim atabilmesini kolaylaştırmak ve sesimizi daha gür çıkarabilmek amacıyla başlattığımız bu kampanyaya bütün komşularımızın ilgi göstereceğine inanıyorum.
Bu konular: Sahipsiz Hayvanlar. Köyümüz çeşitli nedenlerle ciddi bir sahipsiz hayvan popülasyonuyla birlikte yasamaya başladı. Sorunun hem komşularımızın huzur ve sağlığı hem de hayvan hakları açısından tatminkar bir çözümü için il idaresinin kalıcı bir adim atmasını istiyoruz.
İnternet Sorunu, Köyümüzde internet hızı maalesef istenen boyutlarda değildir. Eğitim ve iş amacıyla internet kullanan koy sakinlerinin ihtiyaçları daha yüksek hızlı bir internet erişim hizmetidir. Bu nedenle yeni bir santral ve fiber altyapı talebimizi ilgili makamlara ileteceğiz.
Baz İstasyonu, Telefon şirketlerinin köyümüze yerleştirdiği baz istasyonunun halk sağlığını tehdit etmeyecek bir mesafeye çekilmesini istiyoruz. Bu konuda da Telekom şirketlerinin gereken duyarlılığı göstereceğine ve halkın hassasiyetini de dikkate alacağına eminiz. Bu taleplere imza verecek komşularımız imza atmak için imza föylerine muhtarlık işletmesinde Selin Hanımdan ve Ayşe Hanımdan ulaşabilirler"  ifadelerini Kullandı.
Haber Merkezi