Dünyada bileği bükülmeyen ve girdiği her müsabakayı şampiyon olarak tamamlayan Bilek Güreşi Milli Sporcusu  Ümit Burunlular,  bu kez Çanakkalelilerle yarıştı. Ümit Burunlular ve Çanakkale Gönül Dostları Dünyaya Karşı projesi kapsamında Çağlar Kaynak Basketbol sahasında bilek güreşi müsabakaları gerçekleştirildi.   Halka Açık Bilek Güreşi Etkinliğine Vali İlhami Aktaş, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı ve milli sporcu Ümit Burunlular, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli, Çanakkale Gönül Dostları üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Masaların kurulması ve Protokol üyelerinin gelmesi ile başlayan programda ilk olarak diğer alanlarda yapılan bilek güreşlerşnde derece alan Çanakkaleli sporcular ödüllendirildi. Kısa konuşmaların ardından yarışmalara geçildi. Erkeklerde  60-70, 70-80, 80-90, 90-100, 100+ kilolarda kadınlarda ise 60 ve 60+ kilolarda yarışmalar gerçekleştirildi. Yarışmalarda finale çıkan bilekler şampiyonun masasına ulaştı ve finalde Milli Bilek Güreşi Sporcusu Ümit Burunlular ile karşı karşıya geldiler. Dünya ve Avrupa Para Bilek Güreşi Şampiyonu Ümit Burunlular  finalde karşılaştığı rakiplerini devirerek yine şampiyonluğunu kanıtladı.
Hem spora farkındalığı oluşturulması, hem  milli sporcuları  tanıtılması hem de bilek güreşinin tanıtıldığı etkinlikte gerçekleştirilen yarışmaları yine milli sporcu  ve Antrenör Mehmet Emin Kaska yönetti. Etkinliğe yarışmacı olarak katılanlara ayrıca ödüllerin verilmesinin ardından etkinlik tamamlandı.
Şerife Erdem