Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri Melike Timur ve Ela Nur Aslan Halkla İlişkiler uygulamaları ve örnek olaylar dersi kapsamında bir sosyal sorumluluk projesi hazırladılar. Engellilere yönelik hazırladıkları  ‘Engelli Hayatlara Engelsiz Bakış’ sosyal sorumluluk projesini Bursa’daki Özel Darül Şifa Engelli Bakım Merkezinde gerçekleştirdiler. Engellilerin özgüven duygusunun arttırılması, zihinsel gelişimin desteklenmesi, bireylerin terkedilmiş duygularından sıyrılması, sosyalleşmesi ve iletişimin sağlanması amacıyla hazırladıkları sosyal sorumluluk projesi ile engeller kaldırıldı.
Proje için ilk olarak sponsorluk çalışmaları yürüten Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri Melike Timur ve Ela Nur Aslan Çanakkaleli esnafların da destek verdiği proje kapsamında  Darül Şifa Engelli Bakım Merkezi’nin bahçesinde etkinlik gerçekleştirildi.  Halk oyunları, karaoke, palyaço, pasta kesimi gibi bir çok gösterinin yer aldığı buluşmada  engelli bireyler ve katılımcılar unutulmaz bir gün yaşadı.
Etkinliğin sona ermesinin ardından Özel Darül Şifa Bakım Merkezi çalışanlarına desteklerinden dolayı teşekkür belgesi takdim eden öğrenciler, personelle hatıra fotoğrafı da çektirdi. Öğrencilere etkinlik dolayısıyla teşekkür eden Özel Darül Şifa Engelli Bakım Merkezi Sosyal Hizmetler Uzmanı Sinem Durmuş “Bu güzel etkinlik için çaba gösterip, emek vererek bugün burada bizlere ayrıcalık kattıkları için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencilerinden Melike Timur ve Ela Nur Aslan’a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.
 
Haber Merkezi