İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Geleneksel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Masa Tenisi Turnuvası bu yıl da düzenlendi.  Bu yıl 6.’sı düzenlenen  tenis turnuvasına 7 farklı okuldan 41 erkek ve 11 kız sporcu olmak üzere toplam  52 sporcu katıldı. Tacettin Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu gerçekleştirilen turnuvanın açılışına Çanakkale İl Milli Eğitim Müdür  Yardımcısı Hasan Ergüven,   Şube Müdürü Cengiz Yılmaz,  Tacettin Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Haluk Güley, sporcular ve öğrenciler katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Turnuvada Okul müdürü Haluk Güley bir açıklama yaparak turnuva hakkında bilgiler verdi. Okulun sportif çalışmalarının da değerlendirildiği açılış konuşmasının ardından mazsa tenisi yarışmalarına geçildi. Tüm gün süren Turnuvanın finalinde Erkeklerde Turnuvanın ev sahibi okulu olan İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Mertcan Kırcalı birinci, Çanakkale Anadolu Lisesi öğrencisi Uygar Akalın ikinci, Tacettin Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Cemil Mikailoğlu, üçüncü, Akçansa Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi            Şahan Aşıkyeri                dördüncü oldu.
Kızlar Kategorisinde ise Çanakkale Anadolu Lisesi öğrencisi Sudenur Yağcı birinci, Tacettin Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  öğrencisi,  Sudenur Ölmez ikinci, Akçansa Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Ezgi Dikici üçüncü,  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Nilay Kuru dördüncü oldu.
Final karşılaşmalarının ardından düzenlenen ödül töreninde  Dereceye giren öğrencilere ödülleri   Çanakkale İl Milli Eğitim Müdür  Yardımcısı Hasan Ergüven,   Şube Müdürü Cengiz Yılmaz,  Tacettin Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Haluk Güley tarafından takdim edildi.
 
Burcu Erdal