15 kurumun takımının yer aldığı Turnuvada önceki gün oynanan final serisinin ardından turnuva sona erdi. Sona eren Turnuvanın şampiyonu ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü takımı oldu.
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının geleneksel hale gelen Kurumlar arası Karma Voleybol müsabakaları tamamlandı. ÇTSO’nun geleneksel hale gelen ve bu yıl da düzenlenen  Cihan Turan Kurumlar Arası Karma Voleybol Turnuvasına 15 kurumdan takımlar katılım gösterdi.  Grup müsabakalarının ardından tamamlanan turnuva final müsabakası ile sona erdi. Anafartalar Spor Salonu’nda düzenlenen final maçına  ÇTSO Meclis Üyeleri Ersin Vural ve Saniye Öfekler Elmas, Genel Sekreteri Sema Sandal,  ÇTSO personelleri, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Kalkan ile çok sayıda sporsever ve takım taraftarları katıldı.  Final karşılaşmaları öncesinde Takım oyuncuları, kurum yetkilileri ve personelleri tarafından, 2022 yılında elim bir kaza sonucu vefat eden ve Turnuvaya adını veren Cihan Turan saygı ile anıldı.
Final serisinde ilk olarak üçüncülük ve dördüncülük maçları oynandı.  ÇTSO ve ROÇDAK’ın karşı karşıya geldiği üçüncülük maçını alan turnuvanın ev sahibi ÇTSO üçüncü, ROÇDAK dördüncü oldu.  Şampiyonluk karşılaşması ise İl Gençlik ve Spor ile İl Milli Eğitim takımları arasında oynandı. Final müsabakasını kazanan taraf ise Milli Eğitim Müdürlüğü takımı oldu.  Yapılan final müsabakasının ardından dereceye giren takım ve sporculara madalya ve kupaları verildi.  Ayrıca Müsabakaları izleyen Cihan Turan'ın ağabeyi ve turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere de bir anı plaketi takdim edildi.
Turnuva hakkında bilgi veren ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal; “ÇTSO Cihan Turan Kurumlar Arası Karma Voleybol Turnuvası Odamız organizasyonunda düzenleniyor. Her sene artan bir ivmeyle katılım ve ilgi görüyoruz. Bu sene de çok güzel, heyecanlı ve bol çekişmeli bir sezon geçirdik. Sporun, dostluk ve centilmenlik göstergesi olduğunu kanıtlar nitelikte müsabakalar izledik. Takımlarımızın da katkısı ile birlikte kurumlar arası iletişimi ve işbirliğini geliştirmek, birlikte güzel vakit geçirmek temel prensibimiz. Turnuvamızı önümüzdeki sezonda da sürdürmeyi planlıyoruz. Katılım sağlayan tüm takımlarımızı tebrik ediyor, bu Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.
 Şerife Erdem