Genel Müdür Mahir Sevinç' in istifa ettiği ve daha önce yaptığı gibi, siyasete atılıp İktidar partiden Milletvekili aday adayı olacağı söylentisi, gün geçtikçe kulaktan kulağa yayılmaya başladı.
Geçtiğimiz 8 Mart Çarşamba gününden bu güne, Sevinç' in istifa etitği söylentisini şehirde işitmeyenin kalmadığı gözlendi.
SEVİNÇ' İN YERİNE, SEÇİM KAYBETMİŞ  GEÇİCİ MÜDÜR
En çarpıcı iddia ise; Sevinç' in isitfası ile boşalan Genel Müdürlük koltuğuna, Geçici olarak oturacağı ileri sürülen  ismi ilişkindi.
Bu ismin, Yerel seçim kaybetmiş bir aday olduğu söylentileri, günlerdir kulaktan kulağa yayılıyor.
ATANANLAR GİBİ, SEÇİLENLER DE VAR
Seçim sürecine giren Türkiye'de, Çanakkale'den bir çok üst düzey isim, Milletvekilliği aday adaylığında anılanlardan.
Bu isimlerin içinde en dikkat çekeni, Gönül verdiği partiden siyasete atılıp Milletvekililğine soyunan oldu.  Seçim süreci şehirde günlerce gündemde kalan bir STK' nın Başkanı, VİTAMİN' e, istifa edip Milletvekili aday adaylığa başvurusu yapacağını   'off the record' bir görüşme sırasında doğruladı.
Başvuru gününe kadar, isminin açıklanmasını istemeyen STK Başkanı;
"Çanakkale için ne gerekiyorsa o !.." diyerek, çarpıcı bir mesaja imza attı.
-----------------------------
VEKİLLİK YARIŞINDA,
KİMLER YOK Kİ?!..
-----------------------------   
12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' ın, 10 Mart günü açıkladığı seçim günü kararı ile, siyaset gündemi bir anda ısındı.
28. Dönem Miletvekililğ iseçiminde, günül verdikleri partilerden aday adayı olabilmek için istifaları geeken isimlerin, istifalarını sunmak için belirlenen son gün 16 Mart'a dek, istifaları cepte mesaiye geliyorlar.
Geçtiğimiz 8 Mart günü, görevinden isitfa etitği iddiası ile şehirde gündeme dönüşen isim, GESTAŞ Gene Müdürü oldu.
Genel Müdür Mahir Sevinç' in, bir önceki genel seçimde de İktidar partiden Miletvekilliği adaylığna soyunduğundan haberdar olan Çanakkale kamuoyu, iddiaya konu istifa kararını  Sevinç' e yakıştırdığı gözlendi.
 İSTİFALAR CEPTE
14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimi İçin,siyaset gündeminin sıcakılğı şimdiden hissedilmeye başladı.
Seçilmiş ve atanmışlar içinde, Sürpriz Aday Adaylarının bulunudğunu, bu isimlerin mesaiye "İSTİFALAR CEPTE!...." geldiğini adeta konuşmayan kalmadı.
Çanakkale'de ilk isitfa kararının alındığı zyönünde, Şehir Efsanesine dönüşen adreslerden biri GESTAŞ oldu.
Genel Müdür Mahir Sevinhç' in istifa ettiği ve daha önce yapıtğı gibi, siyasete atılıp İktidar partiden Milletvekili aday adayı olacağı söylentisi, gün geçtikçe kulaktan kulağa yayılmaya başladı.
Geçtiğimiz 8 Mart Çarşamba gününden bu güne, Sevinç' in istifa etitği söylentisini şehirde işitmeyenin kalmadığı gözlendi.
SEVİNÇ' İN YERİNE, SEÇİM KAYBETMİŞ  GEÇİCİ MÜDÜR
En çarpıcı iddia ise; Sevinç' in istifası ile boşalan Genel Müdürlük koltuğuna, Geçici olarak oturacağı ileri sürülen  isim oldu.
Bu ismin, Yerel seçim kaybetmiş bir aday olduğu söylentileri, gülerdir kulaktan kulağa yayılıyor.
ATANANLAR GİBİ, SEÇİLENLER DE VAR
Seçim sürecine giren Türkiye'de, Çanakkale'den bir çok üst düzey isim, Milletvekilliği adaylığında ismin anılanlardan oldu.
Bu isimlerin içinde en dikkat çekeni ise;  Gönül verdiği partiden, siyasete atılıp Milletvekililğine soyunan STK Başkanrı.
 Seçim süreci şehirde günlerce gündemde kalan bir STK' nın Başkanı, VİTAMİN' e istifa edip Milletvekili aday adaylığa başvurusu yapacağını   'off the record' bir görüşme sırasında doğruladı.
Başvuru gününe kadar, isminin açıklanmasını istemeyen STK Başkanının verdiği mesaj ise hayli çarpıcı oldu.
28b. dönem miletvekililği seçimi için İstifa kararı alan Başkan; "Çanakkale için ne gerekiyorsa o !.." ifadesini kullandı.
Erdem Sürek