Merhum  Deniz Karaduman önce  Belediye önünde düzenlenen törenle helallik alındı ardından Yalı Camiinde kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi.Çanakkale Barosuna bağlı Avukatlardan biri olan ve bir dönemdir Çanakkale Belediyesinden CHP Sıralarından Belediye Meclis üyeliği yapan Av. Deniz Karaduman geçirdiği kalp krizi sonrası  hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Karaduman için Çanakkale Belediyesi önünde tören düzenlendi. Törene Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Belediye Meclis üyleri, meslektaşları, belediye personeli, ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.  Törende bir konuşma yapan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, "Bu güzel günde, kandil gününde kardeşimizi ebedi aleme uğurlamanın üzüntüsü içerisinde bir araya geldik. Ona son görevimizi hem hakkımızı helal etmek hemde onu hatıralarımıza saklamak için burada beraberiz. Ailesi, eşi, çocukları onlar en çok üzülenlerin başında geliyor. Onlara sabırlar diliyorum. Onlarla da dostluğumuz var, merhabamız var. Merhebamız devam edecektir. Dostluğumuz devam edecektir. Ben bu noktada Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımıza, Çanakkale Barosuna, tüm meslektaşlarına, Cumhuriyet Halk Partisi mensuplarına ve bu kentin saygın bir insanı olarak Çanakkale halkına başsağlığı diliyorum" dedi.
Başkan Gökhan'ın konuşmasının ardından deniz Karaduman için çalışma arkadaşlarından helallik alındı.  Daha sonra merhum Deniz Karaduman’ın naaşı Yalı Camiine götürüldü.  Burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi.
Çanakkale Barosunun deneyimli Avukatlarından biri olan Deniz Karaduman’ın ölümü ile ilgili bir taziye mesajı yayınlayan Çanakkale Barosu   “30 yıllık dostum, yol arkadaşım, değerli kardeşim Çanakkale Belediye Meclis Üyemiz Av. Deniz Karaduman'ın vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesinin, sevenlerinin ve örgütümüzün başı sağ olsun" ifadelerine yer verildi. Siyasi partiler ve mesai arkadaşları da  taziye mesajı yayınladı.
 
 
Cuma Deren