Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Sakarya, Yalova illerinden öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilen  Okul Sporları Bölge birincilik yarışmalarına katılan Biga İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Kerem Kaynar 55 kilogramda 4. Oldu.
Okullarda spor alanlarını genişletmek ve öğrencilerin spora olan ilgisini arttırmak amacı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı  önderliğinde İl Gençlik ve Spor  Müdürlükleri bünyesinde gerçekleştirilen okul sporları ile binlerc öğrenci spora yönlendiriliyor. Yapılan bu sporlardan bir tanesi de bilek güreşi oldu. Daha önce gerçekleştirilen İl Müsabakalarını birincilikle bitiren Biga İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Kerem Kaynar, bölge müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştı. Kaynar Önceki gün  Tekirdağ’da gerçekleştirilen Bilek Güreşi bölge yarışmasında Çanakkale’yi temsil etti.
Tekirdağ  Namık Kemal Üniversitesi Spor Kompleksinde 2 gün süren Okul sporları Bilek Güreşi Gençler kategorisi 55 Kilogramda Biga İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Kerem Kaynar, da yarıştı. Kaynar Yarışmada 4. Olarak madalya almaya hak kazandı.
Burcu Erdal