Şef  Aydın Tekindor önderliğinde gerçekleştirilen Türk Sanat Müziği Konserinin konuğu ise Oya Biket oldu. Koristler ve misafir sanatçı Oya Biket’in seslendirdiği  şarkılarla müzikseverler unutulmaz bir gece yaşadı.
Çanakkale Belediyesi Aralık ayı kültür etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen yeni yıla merhaba konseri kapsamında Türk Sanat Müziği konseri gerçekleştirildi.  ÇOMÜ İçdaş Kara Yusuf Kongre Merkezinde Ferhat Gedik’in sunumu ile Şef Aydın Tekindor yönetiminde koristler ve solistler Türk Sanat Müziğinin sevilen şarkılarını seslendirdiler.
Konuk Sanatçı Oya Biket Oldu
Her yıl farklı bir misafir konuğun olduğu Türk Sanat Müziği konserinin bu yılki konuğu Oya Biket oldu. Türk Sanat Müziğinin güçlü seslerinden Oya Biket, seslendirdiği şarkıları ile  müzikseverler unutulmaz bir gece yaşattı. Türk sanat Müziğinin halka mal olan bestelerinin ağırlıkta olduğu konseri izleyenler  de koruya eşlik ettiler.  Müzik ziyafetinin verildiği konserin sonunda   Belediye Meclis Üyesi Birten Sarıbaş, dinleti için teşekkürlerini sunarak ekibe ve Misafir Sanatçı Oya Biket’e  çiçek takdiminde bulundu.
Burcu Erdal