Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan başkanlığında, Biga Esnaf Odası Başkanı İbrahim Mutur, Gelibolu Esnaf Odası Başkanı Ahmet Nalbant, Çanakkale Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, Çan Esnaf Odası Başkanı Emin Görgün, Ezine Esnaf Odası Başkanı Türker Demirhan, Bayramiç Marangozlar Odası Başkanı İbrahim Demirtaş, Yenice Esnaf Odası Başkanı Cengiz Erdem, Eceabat Esnaf Odası Başkanı Fatih Tok, Umurbey Esnaf Odası Başkanı Halil Öner ve Esnaf Odaları Birliği Genel Sekreteri Vildan Özkan, Çanakkale İli Oda-Borsaları TOBB Akademik Danışmanı Prof.Dr. Selahattin Kanten, 25.11.2022 tarihinde Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ve Meclis Başkanı Birol Çetin’i ziyaret etti.
Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan “Ticaret Borsası, İlimizin meslek örgütlerinin başında geliyor. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Başkanları olarak bizler siyaset yapmıyoruz. Siyaset yapan kişi ve kurumlara kendi kesimimizin taleplerini iletiyoruz. Bizler ticaretin, sanayinin, ekonominin gelişmesi ve kalkınması için üzerimize ne düşüyorsa, hep beraber el birliği içerisinde yapmaktan memnuniyet duyarız. Size ve değerli çalışma arkadaşlarınıza yeni döneminizde başarılar diliyor, tebrik ediyoruz” şeklinde konuştu.
Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ve Meclis Başkanı Birol Çetin, İlin ve üyelerimizin gelişimine yönelik çalışmalarda ortak akıl ve beraberlik çerçevesinde hizmet edecekleri mesajını verdi. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ayrıca “Ben ve Yönetimim inanıyoruz ki siz değerli Odalarımızın işbirliğinde güzel işler yapar, Çanakkale’mize güzel projeler kazandırırız. Tüm ekibimizle de inşallah ilimize, bölgemize layık hizmetler sunmaya çalışacağız.” dedi.
 
Haber Merkezi