Kazada olay yerinde can veren Kezban Çorak(70)’ ın ardından, Yenice devlet hastanesine ağır yaralı olarak kaldırılan ve tedavi altını kocası Emekli din adamı 71 yaşındaki Halil Çorak, eşinden 3 saat sonra yaşamını yitirdi.
EŞİNİ YOKLUĞUNA, 3 SAAT DAYANABİLDİ
45 yıldır aynı yastığa baş koyan Çorak çiftinin, 3 saat ara ile yaşamlarını yitirmesi, yaşadıkları Sofular köyünde;
“Ölüm bile onları ayıramadı. Birbirlerinin yokluğuna 3 saat dayanabildiler” şeklinde yorumları beraberinde getirdi.
-------------------------------------------
EŞİNİN YOKLUĞUNA, 3 SAAT DAYANABİLDİ
AŞK’ A BAK!...
ÖNCE KARISI, SONRA KOCASI
--------------------------------------------
45 yıllık çifti, kaza bile ayıramadı. Dere yatağına uçan otomobilinde, olay yerinde 70 yaşındaki eşi Kezban Çorak’ ı kaybeden, bu sırada ağır yaralanan 71 yaşındaki emekli İmam Halil Çorak, kaldırıldığı hastanede 3 saat hayata tutunabildi. Eşini ardından o da, hayatını kaybetti.
HERKESİN DİLİNDE, BU KAZA
Yenice yasa boğuldu. Çorak çifti kaza geçirdi,45 yıldır ayı yastığa boş koyan eşler, 3 saat arayla yaşamını yitirdi. “45 yılık çifti, kaza bile ayıramadı” yorumu, dilden dile, kulaktan kulağa yayıldı.
Kazada olay yerinde can veren Kezban Çorak(70)’ ın ardından, Yenice devlet hastanesine ağır yaralı olarak kaldırılan ve tedavi altını kocası 71 yaşındaki Halil Çorak, eşinden 3 saat sonra yaşamını yitirdi.
EŞİNİ YOKLUĞUNA, SADECE 3 SAAT DAYANABİLDİ
45 yıldır aynı yastığa baş koyan Çorak çiftinin, 3 saat ara ile yaşamlarını yitirmesi, yaşadıkları Yenice başta Sofular köyünde;
“Ölüm bile onları ayıramadı. Birbirlerinin yokluğuna 3 saat dayanabildiler” şeklinde yorumları beraberinde getirdi.
Korkunç kaza, önceki akşam saat 22.00 sularında meydana geldi.
Yenice’den, Sofular köyüne gitmek için yola çıkan Halil Çorak, Nevruz köyü yakınlarında, aracının kontrolünü kaybetti ve dere yatağına uçtu.
Bir anda hurdaya dönen otomobil, Halli Çorak’ ın 70 yaşındaki eşi Kezban Çorak’a mezar oldu.
Kazada Halil Çorak ağır yaralandı, Yenice Devlet hastanesine kaldırıldı.
KAZADAN DETAYLAR
Sofular köyüne seyir halinde olan Halil Çorak idaresindeki 17 HS 308 plakalı otomobil,  Nevruz köyü köprüsünden dere yatağına taklalar atarak yuvarlandı.
Kazada otomobil hurda yığınına dönerken aracın sürücüsü Halil Çorak ağır yaralandı. Araçta bulunan eşi Kezban Çorak ise olay yerinde hayatını kaybetti.
Yenice Belediyesi itfaiye ekibinin kurtarma çalışması yaptığı, 112 Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahale ettiği yaralı Halil Çorak, hızlı bir şekilde Yenice Devlet Hastanesine nakledildi, tedavi altına alındı. Kezban Çorak’ ın cenazesi ise Yenice Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Eşenin cenazesi morgda iken, Halil Çorak 45 yıldır aynı yastığa boş koyduğu karısından adeta daha fazla uzak kalamadı, Yokluğuna, 3 saat dayanabildi. Tüm müdahalelere rağmen, hayata tutunamadı.
YANYANA TOPRAĞA VERİLDİLER
Çorak çifti, adeta her zamanki gibi yan yana olmayı tercih etti. Çiftin cansız bedenleri, geceyi buz gibi de olsa Morg dolaplarında birbirlerinden ayrı da olsa, yan yana geçirdi.
Cenazeleri de, yan yana toprağa verildi.
Erdem Sürek   
 
 
Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.