Biga Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Bilgi evlerindeki ücretsiz kış kurslarına kayıtlar başladı.

Sosyal belediyecilik kapsamında çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Biga Belediyesi, 2022-2023 kış kursları kapsamında çocuktan yetişkinine her yaş grubuna hitap eden 35 farklı ücretsiz kurs açtı. 17 Ekim 2022 tarihinde başlayacak kurslar Atatürk Kültür Merkezi başta olmak üzere Ada Bilgi Evi, Alişdede Bilgi Evi, Cumhuriyet Bilgi Evi ve Şirintepe Bilgi Evi’nde sportif, eğitici, öğretici ve eğlendirici içerikler sunuyor.

Biga Belediyesi bünyesindeki kurslarda her zaman daha faal bir dönem hedeflediklerini söyleyen Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, onlarca kategoride ve kapsayıcı olarak hazırlanan ücretsiz kursların 7’den 70’e herkese hitap ettiğini ifade etti. Bigalıların yeteneklerini keşfettiği öğrendikleri şeyler, ürettikleri ürünler ve daha birçok etkinlikle mutlu olduklarını belirten Başkan Erdoğan, hazırlanan güzel bir programla isteyen herkesin kendisine göre bir kurs bulabildiğini söyledi.

Kurslardan yaş grubuna uygun olarak dilediğine katılmak isteyen çocuklar ve vatandaşlar Atatürk Kültür Merkezi ve Bilgi evlerine her zaman başvuruda bulunabiliyor.
Haber Merkezi