Desteklerin arttığı son günlerde bir destek de Çanakkale Barosundan geldi. Minik Merve’nin babası Ferdi Tekin ile görüşen Baro Başkanı Soner Aydın, Baro olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirtti.
Halk arasında Gevşek Bebek Sendromu olarak da bilinen, Nadir görülen bir hastalık olan SMA, merkezi sinir sistemini ve iskelet kas sistemini etkileyen kalıtsal bir nöron hastalığıdır. Dünyada ve ülkemizde de nadir görülen hastalıklardan bir olan SMA, yüksek maliyet nedeni ile  hastalıkla mücadeleyi zorlaştırıyor.  Ülkede yaşayan SMA hastası ailelerin maddi yüküne destek olabilmesi için çeşitli kampanyalar gerçekleştirilirken, zorlu mücadelede sağlığına kavuşmak için   Minik Merve de yardımlarımızı bekliyor. 3,5 yaşındaki minik Merve için hem Gelibolu’da hem de Çanakaklede çeşitli bağış kampanyaları yürütülüyor. Merve’nin Tedavisi için 1 Milyon 825 Bin Dolar kalırken kampanyalar devam ediyor.
 Desteklerin arttığı son günlerde bir destek de Çanakkale Barosundan geldi. Minik Merve’nin babası Ferdi Tekin ile görüşen Baro Başkanı Soner Aydın, Baro olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirtti.  Ziyarete ilişkin Baronun sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak hem hukuk hem de Çanakkale camiasına bağış çağrısında bulunarak “Çanakkale’de yaşayan SMA Tip 1 hastası miniğimiz Merve Tekin’in babası Ferdi Tekin, Baro Başkanımız Av. Soner Aydın’a ziyarette bulundu.  Ziyarette Başkanımız Av. Soner Aydın, minik Merve’ye geçmiş olsun dileklerini ileterek, tedavisi için ellerinden gelen her desteği sunacaklarını ifade etti” ifadelerine yer verildi.
 
Burcu Erdal