TÜFEKLE VURDU YAYA KAÇTI.
KATİL KACA KAÇARKEN DE  HEP PAYLAŞTI
CANLI YAYIN BAŞLATAMADAN, POLİSE YAKALANDI
Polisten yaya olarak kaçmayı deneyen katil zanlısı Gencay K' nın amacı, bu sayede İzmir' deki yakınlarının yanına varmaktı.
Yürürken, bir yandan da sosyal medyadan paylaşımlarda bulunmaya devam eden katil zanlısı Gencay K’., sahte hesabından da paylaşımda bulundu.
Eşgal bilgileri üzerine yakalanacağını varsayıp,  yolcu otobüsüne binmeyen, otostop çekmeyen zanlının, yol kenarlarından yürüyüp, acıktığında ise güzergah üzerindeki tarlalardan, domates, karpuz, kavun yediği öğrenildi.
 
KATİL KOCA YAYA KAÇTI,
YÜRÜRKEN YAKALANDI...!
 
Sosyal meyda paylaşımı ile, cinayet işlediğini itiraf eden katil zanlısı koca Gencay K, yaya olarak 156,7 kilometre kaçabilmeyibaşardı. Cinayet masası dedektifleri, gözü dönmüş katil zanlısını yürürken yakaladı.
Ezine'de önceki gün, boşanmak üzer olduğu eşini, kendini aldattığı ididasının ardına sğınarak av tüfeği ile öldüren iki çocuk babası Gencay K, olay yerinden yaya olarak kaçmaya başladı. İşlediği cinayeti ise, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile itiraf etti.
Eşgal bilgilerinden, kısa sürede yakalanacağını düşünerek, şehitler arası yolculuki çin otobüse binmeyen, otostop  ta çekmeyen Gençay K, yaya olarak önce Edremit'e ulaştı.
Ezine'den, 108, 4 kilometre uzaklıktaki Balıkesir' in Edremit ilçesine yürüyerek ulaşmayı başaran katil zanlısının, yaya kaçışı sırasında yemek ihtiyaçlarını, güzergah üzerindeki domates, karpuz, kavun ekili tarlalara girip, topladığı mahsülleri yiyerek giderdiği öğrenildi.
SON ANDA KURTULDU
anlının, cinayet mahallinden yaya olarak kaçıtğını belirleyen Emniyet müdürülğü Cinayet masası dedektifleri, Gençay K' nın, İzmir'de yaşayan yakılarının yanına ulaşmak için hareket ettiğini belirledi.
Polis, bunun üzerine, yakalanacağı şüphesi ile yolculuğnuda araç kullanmadığı, otobüs  bileti almadığı, otostop çekmediği de anlaşılan katil zalısını adeta adım adım takmip etmeye başladı.
Gencay K'nın, yürüyerek  Edremit'e ulaştığı ancak, burda Polisin elinden son anda kurtulmayı başardığı edinilen bilgilerden.
Zanlının hava karardıktan sonra  yürüdüğü, araç farı görünce tavşan gibi yol kenarına pustuğu, güzergah boyunca acıkınca da, domatos, karpuz kavun ekili tarlalardaki mahsülleri gizlice toplayıp, tükettiği alınan bilgilerden.
156.7 KİLOMETRE SONRA. ENSELENDİ...
Yaya kaçışını İzmir Dikili'ye dek sürdüren, ancak yürüdüğü sırada ekiplerce enselenen zanlı, karşısında polisi görünce adeta şok geçirdi.  Beraberinde bulundurduğu cinayet silahı ile bilikte elegeçen katil zanlısı, ardından da sorgulanmak üzere Çanakkale' ye getirildi.
"HABER YAPMAYIN BENİ, NAMUZSUZLUK YAPTIĞI İÇİN ÖLDÜRDÜM..."
Katil zanlısı koca, sorulamasının ardından, dün öğle asatlerinde çanakkale Adliyesine sevk edildi. Emniyet müdürülğü çıkışında, gazetecilere; "Haber yapmayın beni, namuzsuzluk yaptığı için öldürdüm"  ifadesi ile seslendi.
HESAP SAHTE, PARANTEZ İÇİNDE İSİM GERÇEK...
Katil zanısı koca, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı cinayet itirafı ardından, başka bir isimle kullandığı, ancak parantez içinde kendi isminin geçtiği hesap üzerinden canlı yayanlar ile çeşitli paylaşımlardu bulunmayı sürdürdü.
Yaya olarak kaçtığı sırada, paylaşımlarda bulundğu belirlenen katil zanlısı Gencay K,  kişisel sosyal medya hesabında ise cinayet itirafı ardından; 'gururlu hissediyorum' vurgulu durum bilgliendirmesinde bulunmuştu.
OLAY GECESİ NELER YAŞANDI..
Kan donduran cinayet itirafı ile  Türkiye'in konuştuğuna dönen katil zanlısı koca; Ezine'de önceki gün saat 21.30 sıralarında av tüfeği ile boşanmak üzrE olduğu eşini öldürmüştü.
İddaya göre; Gencay K. boşanma aşamasındaki eşi Aayşe.K. ile konuşmak için alesinle birlikte yaşadığı babe evine gitti. Ayşe K. ile konuştuğu sırada, yanında getirdiği av tüfeğini ateşledi.
Ezine Devlet Hastanesine kaldırılan Ayşe K. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
YÜRÜYEREK KAÇIŞINDA, HEP SOSYAL MEDYADA..
İddialara göre  G.K İzmir’in Torbalı ilçesinde yaşayan kardeşinin yanında saklanacaktı. Kardeşi , T.K de  GencayK’nin yakalanmasının hemen ardından başka bir paylaşım yaparak, “Bana gelmeden alırlar işte böyle adamı Gencay Korur Bey” notunu düştü.
Cuma Deren