Sandalyelerin havada uçuştuğu  kavgada bir polis yaralanırken, kavga anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Geçtiğimiz pazar akşamı Barlar sokağında bulunan bir eğlence mekanına girmek isteyen 4 kişi, mekan sahipleri tarafından mekana alınmadı. 4 kişi mekana alınmayınca kavga çıkardı. İlk olarak sözlü başlayan tartışma daha sonra büyüyerek tekme tokatlı kavgaya dönüştü.  Sandalyelerin havada uçuştuğu, tekme tokat birbirine giren iki gruptan Kavga çıkartan 4 kişi başka bir eğlence mekanında bulunan sandalye, tabak ve bardakları güvenlik görevlilerine fırlatmaya başladı. kavgayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen bir polis memuru da grupları ayırmaya çalışırken yaralandı.  Olaya müdahale eden  bir sivil polis başına sert bir cisimle yaralanmıştı.  Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan polisin  kafatasında çatlak oluştuğu öğrenildi. O anlar işletmenin güvenlik kamerası görüntülerine saniye saniye yansıdı.
Kavga Çıkaran Kişiler Adliyeye Sevk Edildi
Hafta sonu  Barlar sokağında yaşanan kavgada bir polis de yaralanmıştı.  Olay sonrasında Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan 10 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 
 Burcu Erdal