Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer Çardak iskelesinin kullanıma kapatılması ile ilgili olarak Perşembe günü il başkan yardımcılarından oluşan bir heyet ile Çardak beldesini ziyaret etmişti.

Ziyarette Gelecek Partisi Çardak belde Başkanı Gülhistan Soylu ve partililer tarafından karşılanan heyet iskelede incelemelerde bulunarak vatandaşlar ve iskele esnafını ziyaret edip iskelenin kapatılması konusunda halkın ve esnafın sitemlerin dinledi. Ardından konu ile ilgili imza kampanyası başlattıklarını ifade eden İl Başkanı Özsüer bugün AK Parti Grup Başkenvekili Bülent Turan’ın Çardak beldesine gidip iskele bölgesinde incelemelerde bulunması üzerine kendisine teşekkür etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan İl Başkanı Özsüer; "17.06.2022 Perşembe günü Çardak iskelesinin kapatılması kararının hemen akabinde il teşkilatımızdan bir heyet ile Çardak beldesine gittik. Sıcağı sıcağına vatandaşlarımız ve esnaflarımız ile bir araya gelerek iskelenin kapatılmasının bölgeye ve esnafımıza zararını konuştuk. Ardından teşkilatımız ile birlikte AK Parti grup başkanvekili Bülent Turan’ın ‘Çanakkale’ye Hoşgeldiniz’ Yazan ve fotoğrafının bulunduğu raket reklam tabelasının önünde fotoğraf vererek kendisine parti ayrımı gözetmeksizin konu ile ilgilenmesi hususunda çağrıda bulunduk. Sağolsun Sayın Turan çağrımızı dikkate almış olmalı ki Çanakkale’ye geldikten sonra ayağının tozu ile soluğu Çardak iskelesinde aldı. Belediye Başkanı ve yetkililerden bilgi alan Turan iskelede faaliyet gösteren motor işletmecileri ve esnafla da görüşerek konunun ehemniyetini öğrendi. Ben Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı olarak kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Halkımızı ilgilendiren her konuda aksiyon alarak dinamik siyaset izlememizin meyvelerini toplamak ve halkımızın sorunlarının çözümünde katkımız olması elbette bizi mutlu etmektedir. İfadelerini kullandı.