Kayadere Köyü Muhtarlığı tarafından organize edilen Merkez Köyler Arası Halı Saha Turnuvası’nın final maçı Kayadere ve Işıklar Köyü takımları arasında oynandı.
 
Merkez Köyler Arası Halı Saha Turnuvası final müsabakasını Vali İlhami Aktaş, İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, İl Genel Meclis Üyesi Şener Akçay, Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Arslan, siyasi parti temsilcileri, köy muhtarları ve çevre köylerin sakinleri izledi.
 
İl Özel İdaresi’nin katkılarıyla açılışı bu yıl yapılan Kayadere Köyü halı sahasında 17 Nisan 2022 tarihinde Kayadere-Çiftlik maçıyla başlayan ve turnuvaya katılan Kayadere Köyü, Serçeler Köyü, Çiftlikdere Köyü, Mareşal Fevzi Çakmak Köyü, Mareşal Fevzi Çakmak Köyü Damyeri Mahallesi, Işıklar Köyü, Işıklar Köyü Dörtyol Mahallesi, Saraycık Köyü, Sarıcaeli Köyü, Akçeşme Köyü, Karıncalı Köyü ve Kemel Köyü takımlarının karşılaştığı 38 maçın ardından final maçı gerçekleştirildi.
 
Final maçının ardından 40 gün süren müsabakalarda attığı gollerle “Gol Kralı” olan Işıklar Köyü takımı oyuncusu Orhan Akın’a ödülü Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Arslan tarafından verildi. Turnuvanın en değerli kadro ödülünü Kayadere Muhtarı Mustafa Erol tarafından verildi. Merkez Köyler Arası Halı Saha Turnuvasında 3. olan Saraycık Köyü takımına Saraycık Köyü Muhtarı Muammer Ögüden tarafından 3.’lük ödülü verildi. Turnuvada 2. olan Kayadere Köyü takımına ödülü İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder tarafından verildi. Finalde rakibini yenerek şampiyon olmaya hak kazanan Işıklar Köyü takımına ise şampiyonluk kupası Vali İlhami Aktaş tarafından verildi.
 
Ödüllerin verilmesinin ardından Karadere Köyü Muhtarı Mustafa Erol, Vali İlhami Aktaş’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Vali İlhami Aktaş, kardeşlik ve birlik içinde gerçekleştirilen Merkez Köyler Arası Halı Saha Turnuvası’nda emeği geçenlere teşekkür ederek turnuvaya katılan köy takımlarını kutladı ve şampiyon olan Işıklar Köyü takımıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Haber Merkezi