Biga ve Bayramiç İlçe Kaymakamlıklarında Kamu Personeline yönelik iftarlar verilirken, Çan, Ayvacık  ilçelerinde  ise Fen Lisesinde okuyan öğrencilere yönelik iftar gerçekleştirildi.

Ramazan ayı dolayısı ile İlçelerde gerçekleştirilen iftar programlarına katılan İlçe Kaymakamları vatandaşlarla sık sık bir araya geliyor. Çan ve Ayvacık Kaymakamlıkları Fen Bilimleri Öğrencileri ile yapılan İftar Programında öğrencilerle bir araya geldiler.  Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çakır, Milli Eğitim Şube Müdürü İlhan Özkan, Okul Müdürü Mustafa Pala ,Fen Lisesi Yurdunda kalan öğrencilerle birlikte oruçlarını açtılar. Kaymakam Gürdal, iftarda bir araya geldiği öğrencilerin ramazanını kutlarken, sohbet esnasında  öğrencilerin taleplerini dinledi ve sınavlarda başarılar diledi.

Fen Lisesi yurdunda kalan öğrencilerle iftarda buluşan bir başka isim de Ayvacık Kaymakamı İlker Eker oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Çetin, Fen Lisesi Okul Müdürü Zehra Eğin ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nuray Damar Çetin ile birlikte  Ayvacık Fen Lisesi  öğrenci pansiyonunda hazırlanan iftar programında öğrencilerle bir araya geldi. İftarını öğrenciler ile birlikte açan Kaymakam Eker, iftardan sonra öğrenciler  ile  sohbet ederek derslerinde başarılar diledi.

Kamu Personeli İle Hem İftar Hem Veda
Kamu Personeline yönelik Bayramiç İlçesinde gerçekleştirilen iftar programında Tayini çıkan Kaymakamlık Yazı İşleri Müdür V. Nuran Çetin ve Malmüdürü Ali Binici’ye teşekkür plaketi verildi. Düzenlenen iftar programına Kaymakam Alper Taş, eşi Gülnaz Taş, ilçemiz Daire amirleri ve aileleri katıldı. İftar yemeği sonrasında konuşma yapan Kaymakam  Alper Taş, tayini çıkan kurum amirlerine ilçe için yaptıkları hizmetler için teşekkür ederek yeni görev yerlerinde başarılar diledi.
Kamu Personeli için Biga Kaymakamlığı tarafından da iftar verildi. Düzenlenen iftar programına Kaymakam  Erdinç Dolu ve eşi Şenay yerli Dolu, Cumhuriyet Başsavcısı  Eren Öztaş, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi,  Daire amirlerimiz ve eşleri katıldı. İftar sonrası bir konuşma yapan Kaymakam Erdinç Dolu, Vatandaşları işlerinde kolaylık sağlayan ve her işte önemle çalışan kamu personeline teşekkür ederek başarılar diledi. 

Cuma Deren