Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda mücadele eden sporcular ve antrenörler için "Yıldızların Gecesi-Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu" düzenledi. Düzenlenen resepsiyona Çanakkale’den de Olimpik Sporcu Bülent Korkmaz ve Atletizmden ise Oğuz Uyar katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda mücadele eden sporcular ve antrenörler için "Yıldızların Gecesi-Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu" düzenledi.  Gerçekleştirilen geceye, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Suzuki Kazuhiro'nun yanı sıra spor, sanat ve iş dünyasından isimler katıldı. Organizasyon, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden milli sporcular adına Mete Gazoz, Busenaz Sürmeneli, Abdullah Öztürk ve Reyhan Yılmaz'ın açılış konuşmalarıyla başladı. Daha sonra sahneye gelen Bakan Kasapoğlu, bu hikayenin tüm kahramanlarına teşekkür etti. Bir gurur akşamında olduklarını belirten Kasapoğlu, "İyi haberlere çok ihtiyacımızın olduğu bir dönemde bizleri Tokyo 2020'de başarılı bir şekilde temsil eden sporcularımızı onurlandıralım istedik. Güçlü bir tarihi yazdılar. Çok değerli antrenörlerimiz, sporcu arkadaşlarım, kıymetli ailelerimiz bu gece vesilesiyle sizleri bir kez daha gönülden alkışlamak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Çanakkaleli Sporcular Geceye Katıldı
Yıldılar geçidine dönen Team Türkiye Tebrik Resepsiyonuna Çanakkale’den Olimpiyatlara giden Bülent Korkmaz ve Mete Uyar da katıldı.  Gurur gecesinde Çanakkale’yi temsil eden ikili,  diğer başarılı sporcularla da bir araya geldiler. Uyar ve Korkmaz Bakan Kasapoğlu’ndan a özel tebrik aldılar.
 
İsmail Şen