Yaptığı canlı yayınlar ile suçlama ve birçok iddiayı ortaya atan, Organize Suç Örgütü lideri savı ile anılan Sedat Peker’ in de bir dönem aleyhinde açıklamalar yaptığı ismin, Çanakkale siyaset gündeminin ve İş dünyasının tartışılanına dönüştüğü gözlendi.
Nevşehir’ de AK Parti teşkilatlarının geçen yılın Ocak ayında eleştiri yükle ifadeler ile gündeme getirdiği Ekrem Görçeker’in, AK Parti Marmara Bölge Koordinatörü olarak, bir dizi ziyaret için şehre geldiği Ticaret Borsası paylaşımı ile ortaya çıktı..
Görçeker’ in bu ziyareti hayli dikkat çekti, bu ziyaret üzerine dile gelen bir ifade ise hayli manidar oldu.
“Ticaret ve Sanayi Odası’na değli de, neden Ticaret Borsası’ na gitmiş..!”
GÖRÇEKER’E, NEVŞEHİR’DEN TEPKİ GELMİŞTİ…
Geçen yılın Ocak ayında, ‘CT Haber’ isimli internet haber sitesinde, AK Parti Marmara Koordinatörü için, o dönemki görevine ilişkin ağır elieştiriler yapıldığı öğrenildi.
Haber sitesinde, iptal olan Nevşehir Kongresinden bahisle;
“Nevşehir AK Parti İl Kordinatörü Ekrem Görçeker Ne Yapmaya Çalışıyor?” sorusuna yanıt aranmıştı.
--------------------------------------
ÇANAKKALE İŞ DÜNYASI, BU ZİYARETİ KONUŞUYOR
BU SORUYA YANIT ARIYOR;
“ODAYA DEĞİL DE, BORSA’YA NEDEN GİTTİ?”
------------------------------------ 
Organize Suç Lideri savıyla anılan Sedat Peker’ in, aleyhinde paylaşımları bulunan bir isim, Çanakale’de gündem oldu.
AK Parti Marmara Koordinatörü Ekrem Görçeker’ in, bir dizi programı kapsamında şehre geldiği, Ticaret Borsası’ nın yaptığı sosyal medya paylaşım ile ortaya çıktı.
Bu paylaşımın, İş dünyası mensuplarında; “Odamıza değil de, neden sadece Borsa’ ya gitti?” şeklindeki soruya yanıt aratkeaya neden olduğu öğrenildi.
KOORDİNATÖRÜN GELİŞİ, BORSA PAYLAŞIMI İLE ORTAYA ÇIKTI…
Yaptığı canlı yayınlar ile suçlama ve birçok iddiayı ortaya atan, Organize Suç Örgütü lideri savı ile anılan Sedat Peker’ in de bir dönem aleyhinde açıklamalar yaptığı ismin, Çanakkale siyaset gündeminin ve İş dünyasının tartışılanına dönüştüğü gözlendi.
AK Parti Marmara Koordinatörü Ekrem Görçeker’ in, Çanakkale ziyareti, Ticaret Borsası’nın şu paylaşımı ile ortaya çıktı.
Çanakkale Ticaret Borsası’nın , resmi sosyal medya hesabından,  “ÇANAKKALE TİCARET BORSASI’NA AK PARTİ MARMARA BÖLGESİ KOORDİNATÖRÜ EKREM GÖRÇEKER’DEN ZİYARET” başlığı altında kamuoyuna sunulan bilgide şu ifadeler yer buldu;
“9.01.2022 Adalet ve Kalkınma Partisi Marmara Bölgesi Koordinatörü Ekrem Görçeker, Çanakkale İlinde yer alan STK’lara yaptığı ziyaretler kapsamında Çanakkale Ticaret Borsası’na ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarette Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Melih Gündoğdu ve Genel Sekreter Sevcan Elver hazır bulundu.
Çanakkale ekonomisi ve iş dünyasına dair konularda istişarelerde bulunulan ziyaret kapsamında Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Ticaret Borsası çalışmaları ile ilgili Görçeker’e bilgiler verdi.
Başkan Deniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretinden dolayı AK Parti Bölge Koordinatörü Ekrem Görçeker’e teşekkür etti.”
Ziyareti anlatır görsellerin de bulunduğu bu paylaşımın, Çanakkale iş Dünyası’nda tartışma çıkardığı edinilen bilgilerden.
BU OCAK ÇANAKKALE’DE,
GEÇEN OCAK NEVŞEHİR’ DE..
AK Partili Görçeker’ in, 2021 yılı Ocak ayında da, Nevşehir’de tartışma konusu olduğu öğrenildi.
Görçeker, bu Ocak ayında ise, Çanakkale’ de eleştirilen isim oldu.
İnternet haberciliği yapan‘CT Haber’ isimli sitede, AK Partili Görçeker’i hedef alan bir haber 2021 Ocak ayında yayımlanmıştı.
Haberde; “Nevşehir AK Parti İl Kordinatörü Ekrem Görçeker Ne Yapmaya Çalışıyor?” sorusuna da yanıt arandığı gözlendi.
İnternet üzerinde halen ulaşıma açık haber, şu ifadeleri içeriyor; “CT haber olarak siyaset başta olmak üzere bir çok konuda halkın aydınlatmaya devam ediyoruz. AK Parti'de kongre neden iptal oldu.
 
CT haber olarak siyaset başta olmak üzere bir çok konuda halkın aydınlatmaya devam ediyoruz. AK Parti'de kongre neden iptal oldu.
AK PARTİ TEŞKİLATI, GÖRÇEKER'DEN RAHATSIZ
AK Partide Nevşehir'de dahil bir çok kongre yönetim kurulu listelerinin oluşmasında zamana ihtiyaç duyulduğu gerekçesi ile Şubat ayı başına ertelendi, dolayısı ile geçtiğimiz gün açıklanan 20 Ocak 2021'de ki Nevşehir AK Parti Kongresi de, Şubat ayı içerisine ertelendi.
GÖRÇEKER'İN ŞEFFAFLIĞI TARTIŞILIYOR
AK Parti Genel Merkez,Nevşehir İl Koordinatörlüğü görevini üstlenen Ekrem Görçeker'in İl Başkanlığı seçim koordinasyonun da taraflı ve eyyamcı bir politika izlediği partililerin şikayetlerini başta milletvekilleri olmak üzere, belediye başkanlarına da ilettikleri Nevşehir AK Parti kulislerinde yüksek sesle dillendiriliyor.
KAPADOKYADAKİ TİCARİ YAŞAMINDAN ETKİLENDİĞİ SÖYLENİYOR
İl Koordinatörü Ekrem Görçeker'in, Kapadokya bölgesinde ki pansiyon ve turizm yatırımlarının, taraf etken rolü oynamasında, gerçekleştiğini dile getiren partililer, bir genel merkez yöneticisinin, Nevşehir'de ki parti yönetimlerinde bulunan isimler ile hatta bir ilçe başkanı ile ticari ortaklık yapmasını, etik dışı olarak görüyorlar. Adeta sorgu şeklinde mülakatlar yapan Görçeker'in, özellikle son bir buçuk yılda, Nevşehir teşkilatlarını güllük, gülüstanlık ve sıkıntısız göstermesi, parti adına en büyük kayıplardan olarak lanse ediliyor.
Tüm bu hususlar yüzünden de AK Parti Genel Merkezince görevlendirilen bir ekibin Nevşehir ve ilçelerinde halk ve STK'lar ile görüşeceği bu nedenle bugün Nevşehir ilinde oldukları öğrenildi.”
Erdem Sürek