Çanakkale Emniyet Müdürlüğü ekipleri 6136 Sayılı Kanun Maddesi kapsamında, ‘Tehdit, Mala Zarar Verme, Kişilerin Huzur ve Sükûnunu Bozma’ suçlarından 4 kişinin ev ve iş yerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. 
 
Son dönemde Kentte artan asayiş olayları, silahla yaralanma başta olmak üzere, silahlı kavgaları takip eden ve güvenliği sağlamak amacı ile zaman zaman operasyonlar gerçekleştiren Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ekipler önceki gün de kent merkezinde eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi.
 
Asayiş Şube Müdürlüğünce yürütülen planlı çalışma neticesi 6136 Sayılı Kamu Maddesi, ‘Tehdit, Mala Zarar Verme ve Kişilerin Huzur ve Sükûnunu Bozma’ suçlarına karıştığı belirlenen şüphelilerin yakalanması ile suç delillerinin tespitine yönelik, ikamet, işyeri ve araçlarında yapılan eş zamanlı aramada, 1 adet Sarsılmaz marka silah, 1 adet el yapımı olduğu değerlendirilen Beratta ibareli silah, 3 adet şarjör, 28 adet 9 mm fişek, 1 adet kama ve 1 gram cannabinoid türevi sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelilerin gözaltına alındığı operasyonlar ile ilgili tahkikatlar devam ediyor.

Haber Merkezi
        
 
 


Kaynak: Haber Merkezi