2018 yılında şampiyon olan Çanakkaleli Uğur Kardaş’ın kupayı Çanakkale’ye getirmişti. Kardaş’ın ardından bu yıl da Gökçeada’dan yarışmaya katılan  Eren’ de birinci olarak kupayı İkinci Kez Çanakkale’ye getirdi. 
MasterChef’in 13 Ocak Perşembe bölümünde büyük finalin ilk turunda karşı karşıya gelmişti. Cuma Günü  akşam yayınlanan finalin ikinci bölümünde ise yarışmacılar canını dişine taktı, birbirinden güzel iki menü hazırladı.  İki finalist, belirledikleri menüleri en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Ardından canlı yayına geçildi. Eren, ‘Bostan’ ve Hasan da ‘Hayat’ adını verdiği imza tabaklarıyla jüri üyelerinin karşısına çıktı.
Yarışmacılar imza tabaklarını canlı yayında 45 dakika içinde hazırladılar. Ardından jüri üyeleri puanlamalarını yaptı. Süre bitiminde Hasan ve Eren yemeklerini şeflerin önüne getirdi. MasterChef 2021 şampiyonunu belirleyen puanları ise Somer Sivrioğlu açıkladı. Büyük finalde Hasan 127 puanla aldı, Eren ise 129 puanla yarışmayı tamamlayarak birinci oldu. Yarışmanın birinci olan Eren konuşmasında, "Verdiğim sözü tuttum. Ben buraya geldiğimde Maya'ya söz vermiştim, ona verdiğim sözü tuttum. Çok uzun bir yol oldu. Hasan da ben de şampiyonuz şu an. Bir kupa var elimde ama iki şampiyon var" dedi.

Haber Merkezi