Esenler mahallesinden geldi acı haberin bilgisi. Bir sitenin önünde, aracının içinde yaşama veda eden isim oldu Polis memuru Engin Özkan.
Geride biri kız iki çocuk bıraktı, Polis telsizlerinden işitti mesai arkadaşları tarifsiz acı veren bu gidişi..
SOSYAL MEDYA YIKILDI...
Çanakkale Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nde, uzun yıllardır görev yapan, Teşkilat mensuplarının en sevdiği isim için, Çanakkaleliler de sosyal medya hesaplarından adeta taziye mesajına girişti dün.
"İYİ İNSANDI..!"
Bir insanın, ardından en çok edilmesi gereken o sözü, tüm Çankakale halkına ettirdi Polis memuru Engin...
Sosyal medyadan, acı haberi kim paylaşmış ise, gelen yorumlar hep aynı dilden oldu dün: "İYİ ADAMDI... İYİ İNSANDI...
-----------------------------------------
ADINI BİLMESEK DE, YÜZÜÜ BİLDİİMİZ ADAM DI...
ACININ ADI, 'ENGİN' OLDU...!
-----------------------------------------
ÇANAKKALE' de bazılarımızın  adını bilmese de, yüzünü iyi bildİği bir polis memurunun ölüm haberi, Emniyet teşkilatı gibi, Şehrin yaşayanlarını derinden üzdü.
Siyasetçilerden, STK' mensuplarına, Simitçiden, Fırıncıya, Çay ocağı işletmecisinden, Taksi şoförüne, yaşamın içinde her nerede var sa insanın ismi, o insanlar bir büyük üzüntüyü yaşadı dün.
Adını bilmeyenler, yüzünü adeta ezber etmişler;  "tanıyordum... çok üzlüdüm..." dedi dün.
Çanakkale dünü, ayrı bir yaşadı dün.. Uzun yıllardır,  Çanakkale Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görev yapan Polis memurundan gelen acı haber,  Teşkilat mensuplarında yas yaşattı.
Çanakkaleliler de sosyal medya hesaplarından adeta taziye mesajı yarışına girişti dün. Hatırnaz yüz ifadesi ile, kim selam verse karşılığını ileten Polis memurlarından olarak bilinen, Trafik Şube'nin emektar ismi Engin Özkan, Çanakkale'nin sokaklarını bir tanınmış yüzden ebedi mahrum etti dün.
Biri kız iki çocuk babası Özkar' ın acı heberini, meslektaşları Plis telsizlerinden işitti. İlk anons sonrası, derin bir sessizlik yaşandı telsizlerde..
Telsizler sustu, özel telefon görüşmeleri başladı dün.. Tarifsiz acının adı oldu Emniyet Teşkilatında Polis memuru Özkan..
SOSYAL MEDYA YIKILDI...
Çanakkale Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nde, uzun yıllardır görev yapan, Teşkilat mensuplarının en sevdiği isim için, Çanakkaleliler de sosyal medya hesaplarından adeta taziye mesajı yarışı yayandı  dün.
"İYİ İNSANDI..!"
Bir insanın, ardından en çok edilmesi gereken o sözü, tüm Çanakkale halkına ettirdi Polis memuru Engin...
Sosyal medyadan, acı haberi kim paylaşmış ise, gelen yorumlar hep aynı dilden oldu dün: "İYİ İNSAN DI, İYİ ADAM DI..."
AK Parti', den, MHP'sine, , İYİ Parti'den, CHP' sine, hem partinin kurmayları hem de partilileri, Engin Özkan için "Rahmet okudu" dün sosyal medyadan.
Dün, Çanakkale sokaklarının en tanıdık yüzü, ebedi sonsuzluğa gitti.. Kısacası; Çanakkaleliler, polis memuru Engin Özkan' ın acı kaybını öğrendiğinde, adını bilmeseler de hep aynı lafı etti "Tanırdık, iyi insandı.."
Her bir Çanakkale yaşayanının, haftada en az bir kere yüzünü gördüğü bir Polis Memuru yaşımını yitirdi.
Esenler mahallesinden geldi acı haberin bilgisi. Bir sitenin önünde, aracının içinde yaşama veda eden isim oldu Poılis memuru Engin Özkan.
Mesai arkadaşları gibi,  Teşkilatın diğer birimlerinde görevli tüm meslektaşları, Polis telsizlerinden işittiı tarifsiz acı veren bu gidişi.. 
Erdem Sürek