Facia gibi kazada, sürücü Birkan Gugul ile yolcular; İlknur Arslan, Damla Aytaş, Eda Ertekin,  Hasan Tahsin Ergün,  sıkıştıkları otomobilde feci şekilde can verdi.

Azrail dün, Biga yolu mesaisindeydi. Akaryakıt istasyonundan çıkan TIR' a otomobil yandan çarptı: 5 kişi olay yerinde can verdi.
Biga ilçesini yasa boğan kaza, dün sabah saat 01.30 sıralarında meydana geldi.
İlçeye 15 kilometre mesafede, Balıklı çeşme yakınlarındaki bir akaryakıt istasyonundan depoyu dolduran tır anayola çıktı. Ne oldu ise tam da bu anda oldu. İçindeki 5 kişiye mezar olan otomobil, yakıt alıp yoluna devam eden TIR’a çarptı.
---------------------------------------------
ADI ‘KAZA’ DA, TAM BİR FACİA..!
----------------------------------------------
Çanakkale Biga karayolu, dün sabah saat 01.30 sıralarında kana bulandı. Akaryakıt alıp yola çıkan TIR’a çarpan otomobildeki 5 kişi feci şekildi can verdi.
Facia gibi kazada, sürücü Birkan Gugul ile yolcular; İlknur Arslan, Damla Aytaş, Eda Ertekin  ve Hasan Tahsin Ergün,  sıkıştıkları otomobilde feci şekilde yaşamlarını yitirdi.
Azrail dün, Biga yolu mesaisindeydi. Akaryakıt istasyonundan çıkan TIR' a otomobil çarptı: bir anda hurdaya dönen otomobilde sıkışan 5 kişi olay yerinde feci şekilde can verdi.
Biga ilçesini yasa boğan kaza, sabah saat 01.30 sıralarında meydana geldi.
İlçeye 15 kilometre mesafede, Balıklı çeşme yakınlarındaki bir akaryakıt istasyonundan depoyu dolduran TIR anayola çıktı. Ne oldu ise işte tam da bu anda oldu. İçindeki 5 kişiye mezar olan otomobil, yakıt alıp yoluna devam eden TIR’a yandan çarptı.
Çanakkale'den Biga istikametine seyir halinde olan Birkan Gugul yönetimindeki 17 LJ 929 plaka sayılı araç,  ilçeye 15 kilometre uzaklıkta bulunan bir akaryakıt istasyonundan Biga istikametine gitmek üzere anayola yönelen Taha Kurtoğlu’nun kullandığı 31 DM 094 plakalı TIR'a yandan çarptı.
Çarpışmanın şiddetiyle otomobil bir anda demir yığınına dönüştü. Savrulan TIR ise  anayoldaki bariyere çarparak durabildi.
HURDAYA DÖNEN ARAÇTA SAKIŞTILAR...
Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.  Polis ve jandarma çevre güvenliği alarak, yolu ulaşıma bir süreliğine kapattı.
Kazada Biga ilçesinde market işlettiği öğrenilen otomobil sürücüsü Birkan Gugul ve araçta bulunan 4 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi.
CAN PAZARI…
İtfaiye ekipleri önce motor kısmından dumanların çıktığı otomobile yangın tüpü ile müdahale etti. Ardından kaza kırım ekibi, otomobildeki sıkışan 5 kişiye sağ salim ulaşmak için hummalı bir çalışmaya girişti.
Tüm uğraşlara rağmen, araç içinde sıkışan 5 kişinin yaşamlarını yitirdiği anlaşıldı.
5 cansız beden, Biga Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
TIR sürücüsü kaza ardından, jandarma tarafından gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülürken, karayolunda trafik akışı yaklaşık 1 saat sonra normale döndü.
5 OCAĞA ATEŞ DÜŞTÜ, AİLELER PARİŞAN
Kaza haberini alan aileler, olay yerine koştu. Acı haberi, oluşan korkunç görüntü verdi. Araçtan kimse sağ çıkmamıştı.
Olay yerinde demir yığını haline dönüşen otomobili gören ve araçta bulunan 5 kişinin de yaşamını yitirdiğini öğrenen aileler sinir krizi geçirdi.
Haber; Cuma Deren
Fotoğraflar: DHA