Antalya Serik Belediyesi ve Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) destekleri ile  gerçekleştirilen program kapsamında Serik Sağırlar ve Dilsizler Derneği Çanakkale gezisi düzenledi.

Serik Belediyesi İlçede bulunan Özel durumlu vatandaşlar için gerçekleştirdiği program kapsamında Serik Sağırlar ve Dilsizler Derneği önderliğinde Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) destekleri ile  Antalya'dan gelen kafile Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alanı ve Çanakkale şehir merkezini gezdiler.
Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası  sosyal sorumluluk kapsamında sivil toplum örgütlerine destek olmak ve Özel durumdaki vatandaşların da hem Çanakkale’yi hem de diğer illeri gezmeleri için katkı sunarak desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda  Serik Belediyesinin katkıları ile Serik Sağırlar ve Dilsizler Derneği’nin Çanakkale Gezisine destek Olan ÇARO, Çanakkale’yi gezen  gruba rehber desteği verdi.  Çanakkale’ye gelen Serikliler ÇARO üyesi Yüksel Kıvrak rehberliğinde, hem Gelibolu Tarihi Yarımadasındaki şehitlikleri, hem de Çanakkale Merkezdeki tarihi yerleri ziyaret ettiler.
Haber Merkezi