Red Bull Neymar Jr's Five 2021 Çanakkale’de futbol heyecanını sokağa taşı. Yeteneklerine güvenen Çanakkaleli gençler Kordon boyunda kurulan sahada rakiplerini elemeye çalıştı.

Red Bull Neymar Jr's Five 2021 ile  futbol heyecanı sokağa taşıyor. Dünya çapında yeteneklerin keşfedildiği  global organizasyonun Türkiye ayağı ise 16 Ekim'de başladı.  Elemeler; Gaziantep, Sivas, Çanakkale ve Denizli olmak üzere toplam 4 şehirde gerçekleştirildi. 16 Ekim – Gaziantep’te, 23 Ekim – Sivas’ta ve hafta sonu ise Çanakkale’de gerçekleştirilen elemelerin ardından   7 Kasımda son eleme ise   Denizli’de gerçekleştirilecek. Elemeden geçen takımlar ise son kez   Türkiye Finali için Ankara'da karşı karşıya gelecek. Hedef ise Dünya Finalleri!

Birçok dünya şehrinde büyük ilgi ile seyredilen ve sokak futbolunu öne çıkaran Red Bull Neymar Jr's Five Turnuvası elemeleri Çanakkale Belediyesi ve Çanakkale Gençlik Spor İl Müdürlüğü  katkılarıyla Çanakkale’de düzenlendi. Çanakkale kordon boyunda organize edilen elemelerde, takımlar birbirleri ile kıyasıya mücadele ettiler. Çanakkale ayağının tamamlandığı Çanakkale’de rakiplerini eleyen yetenekler 20 Kasım'da Ankara'da final için sahaya çıkacak.
 
İsmail Şen