Çanakkale’nin başarılı gazetecilerinden Erol Uçar kaleme aldığı üçüncü romanı raflara çıktı. Tanrılar tanrısı Çanakkale’nin başarılı gazetecilerinden Erol Uçar kaleme aldığı üçüncü romanı raflardaki yerini aldı. Uçar’ın Okuyucuları Mitolojinin büyülü  atmosferine çeken yeni kitabı Kahinlerin Kapısı , tanrı Zeus’un öfkesinden kurtulamayanların hikayesi yer alıyor.

Çanakkale’de Gazetecilik mesleğini başarı ile sürdüren Erol Uçar, zaman zaman eserler de kaleme alıyor. Daha önce de iki roman yazan Uçar, özellikle Filozof Çoban eseri ile iyi bir okuyucu kitlesine ulaşmıştı. Yazar Erol Uçar, üçüncü romanında ise  Antik dönemin bilinmeyenlerini okuyucuları ile paylaştı.  Mitolojinin  ölümsüz tanrısı Zeus’un bilinmeyenlerinin yer aldığı ve okuyucularını mitolojinin derinliklerine götüren Kahinler Kapısı, raflardaki yerini aldı.  Sürükleyici hikayesi, mitolojik kahramanlar ve antik dönemin yaşanan en büyük olaylarının kaleme alındığı Kahinler Kitabının yazarı Erol Uçar, tanıtım ve imza günü  düzenledi.  Çanakkale Yazar ve Sanatçı Evinde gerçekleştirilen imza gününde okuyucuların yanı sıra Çanakkaleli yazarı gazeteci dostları da yalnız bırakmadı. Pandemi kurallarının da göz önünde bulundurulduğu imza gününde kitabı hakkında kısa bilgiler veren Uçar, daha sonra imza gününe katılan okuyuculara yeni kitabını imzaladı.

Kahin Kapısı
Kadim zamanların mitolojik Tanrıları binlerce yıldır göklerdeki saraylarında yaşarken, yirmi birinci yüzyılda onları Olympos’a indirecek bir şey yaşanır. Öfkelenen Zeus’un aldığı karar sonucunda tarihin akışı değişir. Hakkında binlerce kitap yazılmış ve çok bilinen bir olay geçmişinden silinmiştir. Gerçeği sıradan hayat süren genç bir kızdan başka bilen yoktur. Yanlış tarihi düzeltmek kendisine düştüğünü anladığında hayatının bir anda altüst olacağından habersizdir. Karşısında Olymposlu Tanrıları bulunca tarihin akışını değiştirmenin hiç de kolay olmadığını anlar, ama artık çok geçtir.
 
İsmail Şen